Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanlığı  Güneydoğu illeride terörle mücadele eden Polis ve Askerlerimize  moral vermek için Niğde'den kendi hazırladıkları yiyecekler ve mektuplar gönderdi. 

Haber: Selim GÖKEL

Güneydoğu Bölgesi illerimizde kürtçü örgütler  terör estiriyor. Hükümetin ise ülkemizin bu bölgesindeki kalkışma karşısında sessiz hatta aciz kalması da tepkilere neden oluyor. 

7 Haziran seçimlerinden sonra onlarca şehit verdik ve vermeye devam ediyoruz. MHP Niğde İl Kadın Kolları Başkanlığı farklı bir kampanyaya daha imza attı. 

MHP'li kadınlar, Güneydoğu da PKK ve her türlü hain örgütlere karşı canı pahasına mücadele eden Askerlerimiz ve Polislerimize moral desteği vermek için evlerinde kendi elleri ile yaptıkları pastaları, börekleri ve kuru gıdaları bu 
bölgede görev yapan asker ve polislerimize gönderdi. Gönderilen yiyeceklerin yanısıra çocukların yazdığı mektuplar da gönderildi. 

BİLİN Kİ "BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDUDUR" 

Konu ile ilgili açıklama yapan MHP Kadın Kolları Niğde İl Başkanı Nesrin Yücel Ergin; Güneydoğu'da bir nevi iç savaş var. Ülkemizin birliğine, dirliğine ve bütünlüğüne karşı bir kalkışma var. Bu kalkışma karşısında bölgeden aldığımız bilgilere göre, hükümet politikası gereği  adeta teröristleri incitmemek, küstürmemek üzere  bir mücadeleye izin verildiğini öğreniyoruz. Hatta asker ve polisimizin şehit eden teröristleri etkisiz hale getiren asker ve polislerimizin yargılandığının haberlerini alıyoruz.  Bu durumlar canı pahasına oradalarda görev yapan  Asker ve Polisimizin moral ve motivasyonunu bozuyor.  Onlar orada ne zor şartlarda görev yaptıklarını biliyoruz, anlıyoruz. Onlara yalnız olmadıklarını göstermek için "Yalnız Değilsiniz" şeklinde bir kampanya başlattık. Partili partisiz bir çok vatandaşımız katıldı. Çocuklarımız mektup yazdı, hanım kardeşlerimiz evlerinde dayanıklı yiyecekler hazırladı ve o bölgede göre yapan askeri birlik ve emniyet müdürlüklerine gönderdik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Onlar bilsinleri ki "Bütün Türkler Bir Ordudur" , Onlar bilsinler ki " Yanlız Değiller" dedi. 


İLGİLİ HABERLERİMİZ İÇİN MANŞETLERE TIKLAYIN







Editör: TE Bilişim