Bugün yine rahatça sabah kahvaltı yaptınız, bakala gittiniz, ekmek aldınız, dükkanınızı açtınız, kahvede çay içtiniz, cep telefonu ile meşgul oldunuz, güven içinde sokaklarda dolaştınız, akşam evde çocuklarınız  eşiniz sofraya oturdunuz, dizi seyrettiniz, kahveniz çayınız geldi, uykunuz geldi, yattınız... 

Siz bunları rahtça yapasınız diye...

Siz özgürce ve rahatça yaşayasınız diye... 

Birileri fedakarlık yapıyor... 

Ülkenin bir bölgesinde dış destekli, bölücü, hain kürtçü terör örgütü bu ülkenin huzuruna, bu ülkenin bütünlüğüne, bayrağına kast ediyor. 

Bununla hayatlarını ortaya koyarak mücadele eden insanlar var. 

Askerlerimiz ve polislerimiz...  Türk Devleti, Askeri ve Polisi güçlüdür... 

Onların sadece bir şeye ihtiyacı var... 

Bunu da yine orada hayatlarını ortaya koyarak görev yapan hemşerimiz Selahattin Ümit Ergün yazmış... 

O bölgede bulunan asker ve polisimizin ihtiyacını bizlere hatırlatmış... Örnekler den fotoğraflar  göndermiş... 

İşte hemşerimiz Özel Harekatçı Selahatin Ümit Ergün'un mektubu... Bunu kampanyaya dönüştürelim... Herkesin onlar için yapacak bir şeyleri var. 


 Bor'lu hemşerilerim harekete geçmek için daha ne bekliyorsunuz?

Bor'a şehit ateşi düşünce mi hatırlayacaksınız askerinizi polisinizi?

Ne de olsa alıştık desenize şehit haberlerine. Terörle mücadele eden vatan evlatlarına her gün memleketin dört bir yanından koli koli malzemeler geliyor. 

Ablalar pasta börek yapmış, çocuklar mektuplar yazmışlar, resimler yapıp onları göndermişler küçücük ama dünya kadar büyük yürekleriyle, imkânı olmayan iki çift çorap göndermiş. Allah'a şükür ihtiyacımız yok ama bu çatışma ortamında aldığımız bir mektup bile bize moral veriyor, duygulandırıyor. İnanmazsınız belki çoğu zaman gözyaşlarımızı tutamıyor, baş ucumuza asıyoruz. Milletin arkamızda olması bize güç veriyor. 

Var olsunlar Rize'den, Trabzon'dan göndermişler, unutmamışlar bizi. Bor halkı bir olup böyle bir etkinlikle neden polisine, askerine sahip çıkmasın ki?

Onlara bu zor zamanlarda neden moral kaynağı olmasın? Size fotoğraflar da göndereceğim sosyal medyada da görüyorsunuzdur zaten. Gün vatana, bayrağa, askere, polise sahip çıkma günüdür.

Biz güneydoğu da yedi düvelle mücadele ediyoruz. Her gün şehit arkadaşlarımızı omuzladığımız bu günlerde sadece morale ihtiyacımız var. Bu birlik beraberlik olduğu sürece bu millete hiç bir şey olmaz. Belki yazdıklarım bir kıvılcım olur koca bir ateşe döner. Mübarek beldemizden dualarınızı esirgemeyin"
diye yazmış...

 Bunu kampanyaya dönüştürelim...

Onların bizler için yaptıklarına karşı... Herkesin onlar için yapacak bir şeyleri var. 

Niğdeliler, Borlular, Çamardılılar, Ulukışlalılar, Altunhisarlılar, Çiftlikliler...  Güneydoğu da görev yapan askerimize polisimize muhakkak yazacak bir mektubunuz, gönderecek özel bir eşyanız vardır. Onların topu tüfeği, mermisi yemeği çok şükür var... Onların desteğe ihtiyacı var. Morale ihtiyacı var... 

Sizlerde, Şırnak, Hakkari, Mardin, Cizre, Diyarbakır ve ilçelerine askeri ve emniyet müdürlüklerine bir ev işi  pasta, mektup, el işi bir hatıra vs. ne gönderirseniz gönderin...  

Mücadeleye ortak olun... 

****

Gönderdiğiniz her şeyi bizlerle paylaşın... Haber yapalım... Herkese daha çok  duyarılım... 

İletişim için... 
[email protected]
https://www.facebook.com/Borhaber/
https://www.facebook.com/selim.gokel


Editör: TE Bilişim