Niğde’nin ilk sendikası olarak 27 Ekim 2024 tarihinde ilk Genel Kurulunu gerçekleştiren Özgürlükçü Tekstil İşçileri Sendikası (ÖZGÜR-SEN) Genel Başkanı Faik Apaydın, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ceylan ve sendika üyeleri kuruluşlarından bu yana ilk kez kutlama şansı buldukları 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Niğde Belediyesi önündeki kutlamalara katıldılar.
Özgürlükçü Tekstil İşçileri Sendikası (ÖZGÜR-SEN) Genel Başkanı Faik Apaydın “1 Mayıs, emeğin, alın terinin ve dayanışmanın en güçlü şekilde vücut bulduğu anlamlı bir gündür. Bu özel günde, emeğin ve emekçinin kutsallığını savunmak adına sendikamızla omuz omuza durarak bizlere güç veren, dayanışma ruhunu en güzel şekilde ortaya koyan herkese teşekkür ediyoruz. Emeğin ve emekçinin yanında kararlılıkla sergilenen bu duruş, bizlere umut ve cesaret vermektedir. Birlikten doğan güçle, daha adil, daha eşitlikçi bir gelecek için mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.
ÖZGÜR-SEN Genel Başkanı Faik Apaydın “Emeğin birliğine olan inancımızı bir kez daha vurguluyoruz. Bugün burada kutlamalara katılan siyasileri de görmek gelecek için bizlere umut ve cesaret verdi. Yaşasın Emeğin Birliği!” diyerek tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladıklarını belirtti.