Güzel ülkemiz hain Kürtçü terör tehdidi ile yaşıyor. Her gün şehit haberleri alıyoruz. Gencecik  insanlarımız al bayraklarla uğurlanıyor. Bir bölgede dış kaynaklı hain kalkışma yaşanırken bu durumun batı illerine etkisi de her alanda oluyor.

 

Bursa Spor – Amed Spor maçı  ve sonrası olayları  bunun en son örneklerinden birisi.

 

Geçtiğimiz gün bir haber yayınladık. Özel Harekatçı hemşerimiz sitemize bir mektup gönderdi… Haklı serzenişlerini Niğdeli hemşerilerine  iletmişti. (Burada Tıklayın)  Hemşerimiz sadece morale ihtiyaçları olduğunu, özetle Türk Polisi ve Askerinin Türk Milletinin desteklerini arkalarında hissetmelerinin yeterli olacağını söyledi. Bunun o bölgeye gönderecekleri çocuklarımızın yazdığı mektup, eşimizin annemizin el emeği ile  yaptığı yöresel kuru gıda,  işlemeli bir oya… vs.

 

NİĞDE GAZOZU VE EV YAPIMI KURU GIDALAR GÖNDERİLİYOR

 

Bu konuda ilk girişim MHP Niğde Kadın Kollarından geldi.

 

MHP Niğde Kadın Kolları Başkanı Nesrin Yücel Ergin, Niğde’nin bu konuda Silopi’yi seçtiğini ve oradaki asker ve polislerimize ev yapımı ama birkaç gün dayanacak pasta, içecek ve yiyecekler göndereceklerini. Ayrıca Türkiye’deki bütün İl Kadın Kollarının da terörün yaşandığı il ve ilçeleri seçerek oradaki asker ve polislerimiz başta olmak üzere güvenlik kuvvetlerine manevi destek sağlayacak, mektup yazımı, dayanıklı yiyecek, içecek,  yöresel ve ev yapımı  kuru  gıda göndereceklerini. Bu şekilde orada teröristlere ve bölücülere karşı hayatları pahasına mücadele veren güvenlik kuvvetlerine manevi destek oluşturacaklarını belirtti.

 

Niğdeli iş adamı Servet Yüksel ise, sitemiz tarafından başlatılan  bu kampanyaya asker ve polisimize destek vermek amacıyla katılacağını, Niğde’nin desteğini özellikle belirtmek için Niğde Gazozu başta olmak üzere  bu konuda her türlü desteği vereceğini belirti.

 

NİĞDE BELEDİYESPORLU FUTBOLCULARDAN ASKER SELAMI…

 

Niğde Belediye Spor taraftardan sorumlu yöneticisi olan İş Adamı Servet Yüksel, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Niğde Belediye Spor – Çankırı Belediye Spor maçında futbolcuların  şehitlerimizi anmak ve güvenlik kuvvetlerimize destek vermek amacı ile  Asker Selamı verdiklerini, “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” şeklinde seyircilerin de  terörü kınayan sloganlar attıklarını belirtti. (Burada Tıklayın)

 

ÇOCUKLAR MEKTUP YAZIYOR…

 

Diğer yandan, Niğde’de bir çok ailenin çocuklarına Hakkari, Van, Şırnak, Diyarbakır, Cizre, Silopi, gibi il ve ilçelerde görev yapan askeri birlik ve emniyet müdürlüklerine destek mektupları yazdıkları öğrenildi.

 

Bu gibi gönderilerinizi sitemizle paylaşın haberleştirelim…

***

Selim GÖKEL-Borhaber.net

 İletişim için... 

[email protected]
https://www.facebook.com/Borhaber/
https://www.facebook.com/selim.gokel

İLGİLİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim