Pkk terör örgütü "pkk" adıyla silah bıraktığını açıkladı.
Aslında gerçek şu ki; Neredeyse bütün dünya da pkk terör örgütü ilan edildi ve ismi hep terörle anıldığı için bir nevi isim yenilemeye gitmiştir.
Öyle ki silahlarını Irak'a bırakacaklarını söyleyecek kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti ile alay etmeye kalkıştılar.
İşin aslı aslında bu kadro yaşlandı terörist olarak emekli edildi yeni kadro kck pyd ypg olarak eylemlerine devam edecektir.
Suriye içinde oluşturulan yeni yapılanmada resmiyet kazanma gayretine kapılmışlardır.
Büyük Birlik Partisi olarak ülkemize kurulan ABD'nin ve emperyalist ülkelerin maşası yedi kocalı pkk terör örgütünün oyunlarını görüyor ve biliyoruz.
Milletimizi ve devletimizi yönetenleri ana muhalefet partisini uyarıyoruz. Bu tuzağa düşmeyin her zaman ki gibi küresel güçler kurgu peşindeler. Suriyede'ki yapıyı Türkiye Cumhuriyeti Devletinin onayı olmadan tanımayacağız. Terörist olarak emekli edilenlerin emekliliklerini geçirecekleri adresi de yayınlasalar yaaa!!!" dedi.
BBP Niğde İl Başkanı Karataş; Oyunları görüyor biliyoruz!
Pkk terör örgütü "pkk" adıyla silah bıraktığını açıkladı.
Yorumlar (1)
Niğde'de İçme Suyu İhtiyacınızı Nasıl Gideriyorsunuz?
Ankete Katıl
Trend Haberler

Yemeklere At Eşek Eti Satan Firma Niğde'deki Kamu Kurumundan İhale Almış

Bor İlçesinde Bayan İntihar Etti

Gönül Dağı dizisinde rol alan Niğdeli
Alay Beldesi’nde, 30 Yaşındaki Genç Hayatına Son Verdi