Alay Kasabasında aralarında AKP, CHP, BBP ve SP üyelerinin de olduğu 150 kişinin MHP’ye geçtiği konusunda MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur basın açıklaması yapmıştı. Basın açıklamasında 20 CHP’linin de MHP’ye geçtiği iddia edilmişti.

 

Bu haber üzerine CHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Türkmen” Bu kadar da olmaz” diyerek CHP’den geçenlerin olmadığını iddia etmiş ve açıklamanın gerçekle ilgisi olmadığını belirtmişti.

 

CHP’li Abdullah Türkmen’in bu açıklamasına CHP’li üyelerin istifa dilekçelerini basına göndererek “ Belgesiz, altı boş hiçbir işe imza atmadık” diyerek bir basın açıklaması daha yapan MHP’li İmdat Yağmur, CHP’li üç üyenin istifa dilekçeleri ibraz etmişti.

 

MHP Merkez ilçe başkanı İmdat Yağmur’un belgeli  ikinci açıklamasına CHP Merkez ilçe başkanı Abdullah Türkmen’den bir cevap daha geldi. Abdullah Türkmen “ Belge diye gösterdiğiniz üç kişiden ikisi zaten partimize üye değil” dedi.

 

BU NASIL BELGE

 

CHP Merkez ilçe başkanı Abdullah Türkmen’in konu ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında ; Cumhuriyet Halk Partisi kimsesizlerin sahibidir, Cumhuriyet Halk Partisi demokrat,laik ve sosyal devleti savunan bir partidir. Bizim Partimize çıkar için üye olanlardan ayrılanlar olabilir.

 

Belge diye gösterdiğiniz üç kişiden ikisi zaten partimize üye değil.CHP den yirmi kişi istifa etti diyorsunuz, istifa dilekçeleri tarafınızdan yazılmış bir dilekçe, İstifa dilekçelerinin mercii MHP değil  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatıdır ve tarafımıza ulaşan bir dilekçe yoktur.

 

Belge olarak ortaya koyduğunuz dilekçelerden biri Yılmaz Atıcı halen üyeliği devam ediyor, tarafımıza ulaşan bir dilekçesi yok. Diğer iki dilekçede bahsi geçen şahıslar üyemiz değil, üyemiz olmayan iki kişi ne zaman üye oldu ne zaman istifa ettiler ne zaman sizin partinize geçtiler?

 

BİZİM KİMSEYLE KAVGAMIZ YOK,

BİZ HEDEFLERİMİZE BAKIYORUZ.

 

 Bizim kimse ile kavgamız yok, biz her ay hatırı sayılır sayıda üye kaydı yapıyoruz zaten.

Yaptığımız toplu üye kayıtlarını da basını çağırıp “basın karşısında” partimize yeni katılan üyeler ile  yapıyoruz.

 

    Biz mevcut partilere değil önümüze bakıyoruz. Bizim amacımız, kilitlendiğimiz bir hedefimiz var, o doğrultuda azim ile çalışmaya devam ediyoruz. Herkese de bunu tavsiye ediyoruz.”dedi.

 

 KONU İLE İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYIN

Alay Kasabasında 150 Kişi MHP 'ye Geçti


CHP'den MHP'ye "Bu kadar da olmaz “


CHP’nin Yalanlamasına MHP’den  Belgeli Cevap



Editör: TE Bilişim