AKP, CHP, BBP, SP ve diğer partilerden istifa eden 150 vatandaş aynı gün MHP saflarına katılarak rozet taktı.

 

MHP Niğde Merkez İlçe Başkanlığı Alay kasabasında başta AKP’den 40, CHP’den 20 olmak üzere üyeyi MHP saflarına katarken üyelerin aralarında diğer partilerin yöneticilerinin de olması dikkat çekti. Diğer partilerde dahil edildiğinde toplam 150 vatandaşın MHP’ye üyeliği düzenlenen rozet takma töreni ile gerçekleşmiş oldu. .

 

MHP merkez İlçe Başkanlığının Niğde’de sürdürdüğü çalışmalar meyvesini vermeye devam ederken geçtiğimiz gün Niğde’nin alay kasabasında yapılan görüşmeler ve çalışmalar neticesinde partilerinden istifa eden 150 vatandaş Milliyetçi Hareket Partisi’ne resmen üye oldu rozet taktı. Oldukça kalabalık bir şekilde düzenlenen törene MHP merkez ilçe Başkanı İmdat Yağmur, Merkez İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

 

Uzun zamandır üyesi bulundukları partilerine hizmet veren 150 vatandaş bugün itibariyle artık MHP çatısı altında görev yapacak. Yıllarca verdikleri mücadeleye rağmen üyesi bulundukları siyasi parti yönetici ve temsilcilerin kendilerine ve vatandaşa verilen sözleri unuttuklarını, uyguladıkları yanlış politikalarına kendilerini de alet ettiklerini belirten 150 vatandaş, “Yıllarca bizlerle oyun oynadılar. Yalanlar söyleyerek kandırdılar. Hep iyi olacağını söylediler fakat bu güne kadar iyi olan hiç bir şeye tanık olmadık. Kendi çabalarımız ile iktidar yaptıklarımız yönetici seçtiklerimizin artık kabul edilemez icraatları ortadadır. Türk halkı artık o uykudan uyandı. Bugün nasıl güç verip iktidar yaptıysak bu günden sonrada verdiğimiz makamı almak vazifemiz olmuştur. Bizler artık Milliyetçi hareket Partisi’nin gönülden üyeleriyiz. Bundan sonrada tek amacımız partimizi iktidar yapıp halkımıza uygulanan ve dayatılanların hesabını sormak olacaktır” ifadelerine yer verdiler.

 

BİZLER ŞEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN VATANDAŞIN YANINDAYIZ

 

Katılım töreninde vatandaşlarla tek tek ilgilenen MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, “MHP’nin ne kadar doğru ve dürüst siyaset yaptığının yegane örneğinin bugün burada bir kez daha kanıtlamış olduk” dedi.

Burada halka da seslenen İmdat Yağmur, “Görüyoruz ki halk isterse tüm dengeleri ve iktidarları bir anda değiştirebilir. Alay Kasabası bu örneklerden birisidir. Köy kasaba ve mahalle ziyaretlerimizde vatandaş bizlere bazen ‘seçim mi varda geziyorsunuz’ sorusunu yönettiği zaman bizler seçimden seçime değil her zaman halkımızın yanında olduğumuz için buradayız dedik. Ve bugün görüyorum ki bu çalışmalarımızın neticesini halkımıza gerçekleri anlatarak alıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu memleketin her bireyine  hiçbir zaman sandığa giden oy olarak bakmadık. Bizler her bir bireyi değer olarak görüyoruz. Her birey bu değeri hak ettiğine innıyor ve hak ettiği gibi yönetilmesi hususunda da hassas davrandık. Ve şimdi sıra bizde, çizgisinden zerre sapma yapmayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde” dedi.

 

KATILIMLAR VE ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

 

Milliyetçi Hareket Partisine katılımların devam edeceğini ve ileriki günlerde bunları da kamuoyu ile paylaşacaklarını belirten İmdat Yağmur, “Bizler hep birlikte bu yolda mücadelemizi vereceğiz. Milliyetçi hareket partisi olarak büyümeye devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde yüzlerce vatandaşımız daha partimize katılım sağlayacak. Bizler bu katılımları binlere çıkartacağız. Hep birlikte yerelden iktidara yürüyeceğiz. Niğde bu seçimlerde Türkiye’nin gündemini belirleyen bir il olacak. Çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

 

Halkı kandırmakta AKP hükümetinin üzerine bir zihniyet tanımadığının altını çizen İmdat Yağmur “gazetelerde ve haber internet adreslerinde çarşaf çarşaf ‘Çiftçinin mahsülü para edecek, fiyatlar yükseliyor, her şey güllük gülüstanlık olacak, zatende öyle, ekonomi çok iyi, eğitim ve sağlıkta her şey yolunda, dış politikada örnek olduk, sözleriyle halkı gözgöre göre kandırmaya devam ediyorlar. Hiçbirinin aslı ve astarı yoktur. Bunun en güzel örneği “terörle mücadelemiz devam ediyor” deyip, bbek katili terörist başı ile müzakere ediyorlar. Nerde hani iyi olduğunu  ve iyi gittiğini söylediğiniz icraatlar? Ne aklı başında yatırım nede kan ağlayan üreticiye destek var. Bu halka çektirdiğiniz her şeyin hesabı sorulacak hemse halkın kendi soracak” dedi.

 4. YARGI PAKETİNDE OYUN İÇİN OYUN VAR...

AKP Hükümetinin “Kendi yazdığımızı uygularız” sözlerini hatırlatan İmdat Yağmur, “4. yargı paketinin içeriği halktan gizlendiği gibi, oyun içinde oyun var. PKK’ya af, Terörist başına serbestlik var. Bunları halktan gizleyip oylamaya getirecekler. Kendi haksız ve üsulsüz işlerinin ,üzerini örtecekleri düzenlemeler var. Anayasaya aykırı maddeler var, vatandaş bunarlı görmeye başladı. Seçilme yaşını 18’e indirilsin diye kamuoyunu oyalayan zihniyetin kafasının arkasında dağdaki teröristi askerlik şartı aranmaksızın meclise sokmaktır. Burada Türk halkına karşı bölücülerin elini güçlendirmek planları vardır. Hiç bir şeyi net ve şeffaf olarak anlatmıyorlar. Bu güne kadar Türklüğü aşağılayan AKP hükümeti oyları ile iktidar olan Türk halkının dünyasını zehir etmektedir. Artık uyanma vaktidir. Artık gerçeklerin su yüzüne çıktığı şu günlerde gerçeğin peşinde olma vaktidir. İnşallah bunu da MHP’nin yerel seçimlerde göstereceği başarıyla şekillendirip, genel seçimlerde de iktidar olduğu gün bir kez daha göstermiş olacağız. Bizler bu ülkenin temeliyiz. Bizler bu ülkenin asıl unsurlarız” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim