Niğde Barosu geçtiğimiz haftalarda olağan genel kurula gitmişti. Ancak yapılan seçim sonrası Baro yönetimi oluşturulurken bazı şaibe iddiaları dile getirilmişti. 

Bu şaibeli iddialar üzerine  bazı avukatlar seçimler için itirazda bulunmuştu ve yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinden 8 avukat Niğde Barosu’ndan istifa ederek konu hakkında bir basın açıklaması yapmışlardı. İlgili haber burada tıklayın

Kahraman Şehidimiz Hikmet Aslan, Son Yolculuğuna Uğurlandı Kahraman Şehidimiz Hikmet Aslan, Son Yolculuğuna Uğurlandı


Niğde Barosu yönetim asil ve yedek üyelerinden 8 avukatın istifasının ardından, barodan yeni istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

Edinilen  bilgiye göre Niğde Barosu’nun disiplin kurulu, denetleme kurulu ve delege kurulunda yer alan 12 avukat istifa etti.


Niğde Barosu Disiplin Kurulu’ndan Av. Caner Gürbüz, Av. Muhammed Bilal Özenç, Av. Irmak İrem Özbay, Av. İbrahim Algan, Av. Bünyamin Çelik. Denetleme Kurulu’ndan Av. Arzu Özkan, Av. Emrah Taşdemir, Av. Halil Nail Gelen ile Delege Kurulundan Av. Şerife Ünkesen, Av. Nail Gündüz, Av. Mustafa Durmaz ve Av. Erdem Ener Keskin’in istifa ettikleri bilgisi edinildi. 

NİĞDE BAROSUNDA GİZLİ SAYIM ŞAİBESİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim