Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına bağlı,  Niğde Elektrikçiler, Fotoğrafçılar, Radyo Tv. Tamircileri Odası hakkında sitemizde de yayınlanan haber ile bu gün NESOB Başkanı Fahri Eker’den bir açıklama gelmişti.


Yine bu haberimiz ile ilgili Niğde Elektrikçiler, Fotoğrafçılar, Radyo Tv. Tamircileri Odası eski Başkanı Ümit Yörükoğlu bir açıklama gönderdi.

Ümit Yörükoğlu’nun açıklaması aynen aşağıda yer almıştır.

 

 

NESOB Başkanımız Fahri EKER tarafından imzalı kanun maddesinde beyan edildiği gibi seçim kararı alınmıştır.  Seçim kararı ikinci şahıslar tarafından üyelerimize anlatıldığı gibi herhangi bir yolsuzluk, usulsüzlükle uzaktan yakından alakası yoktur.

Şahsıma yapılan iftira ve karalama kampanyası tamamen kendi çıkarları için yapılmıştır. Kaldı ki bunun için gerekirse adli haklarımı kullanmayı düşünüyorum. Oysaki benim odadaki ikinci başkanlık dönemimdir. Göreve geldiğim 10.11.2005 tarihinde odamızın ne bir hizmet binası, ne de muhatap alınacak bir görevlisi vardı. Tabiri caizse bir masası bile yoktu. Üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek için önce hizmet binası kiraladım. Hizmet binasının içindeki mobilyalarını,bilgisayarını, toplantı masası vb.gerekli malzemeleri odanın parasına dokunmadan kendi elektrik toptancılarıma hediye aldırdım.

Şimdi üyelerimiz odamıza geldikleri zaman hem kendilerine muhatap olacak görevli bir memur, sıcacık bir ortam ve ikram alabiliyorlar. Göreve geldiğim günden bu yana elektrikçiler, fotoğrafçılar, elektronikçiler ve internet kafecilerle sürekli toplantılar yaparak onların sorunları dinlenerek çözüm yolları aranmıştır. Fiyat istikrarı için fiyat listeleri düzenlenmiştir. Kayıt dışı çalışan insanlarla tüm hukuki yollara başvurarak üyelerimizin hem kazancının ortam hem de haksız rekabeti önlemek adına gerekli tüm çalışmalar yapılmıştır. Odamız bünyesinde bulunan elektrik-elektronik teknolojisi ve buzdolabı tamircilerinin ozon tabakasını incelten maddelerin giderilmesi kurslarını yaparak belgelerini almalarını sağladık. Üyelerimizin hem mesleki alanda kendilerini geliştirmek, hem de yeni iş sahaları kazandırmak adına her türlü fuarlara götürerek onlara bu alanda katkı sağladık. Medaş’la, Defterdarlıkla, Belediye Başkanımızla, İşkur’ la NESOB Başkanımız Fahri EKER’le sürekli görüşme halinde olarak odamızı daha iyiye, daha yukarıya nasıl taşırız,üyelerimizi mesleki olarak, ticari olarak neler yapabilir hep bunları konuştuk.Odamızın içinde bulunduğu sıkıntıdan dolayı hangi bir üyemizin aidat için kapısını çaldık.Şimdi ben size soruyorum, ben bunları yaparken şu an benim hakkımda iftira ve karalama kampanyası başlatan arkadaşlar neredeydi. Ben bu işe gönlümü verdim, sevgimi verdim.  Zamanımı verdim, gerektiği yerde işimi gücümü bıraktım.

Bu demokrasinin gereği bir yarıştır. Herkes yarışabilir ancak bunun yalan,dolan,iftira olmadan yapılması temennimizdir. Geçmişte yaptıklarım, gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır. Bunu da siz değerli üyelerimizin takdirine bırakıyorum. 23.11.2013 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü genel kurula katılmanızı ve oy kullanmanızı temenni ediyorum.

                                                                                             Saygılarımla

                                                                                        Ümit YÖRÜKOĞLU

 KONU İLE İLGİLİ HABERLERİMİZ İÇİN TIKLAYIN



Niğde'de ilk... Esnaf Odası kayyuma teslim edildi

NESOB’dan Elektrikçiler Odası Açıklaması


Elektrik ve Elektronik Odası eski Başkanı Yörükoğlu'nun açıklaması

Elektrik-Elektronikçiler Odasına Ali Çayır aday


Ali Çayır; Yalancının mumu yatsıya kadar




Editör: TE Bilişim