Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’ndan Niğde Elektrikçiler, Fotoğrafçılar, Radyo Tv. Tamircileri Odası hakkında sitemizde de yayınlanan haber ile ilişkili açıklama yapıldı.

 

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Fahri Eker imzası ile yapılan açıklama şöyle denildi.   

NİĞDE

ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ

BAŞKANLIĞI’NDAN

  

Birliğimize bağlı olan Niğde Elektrikçiler Fotoğrafçılar Radyo Tv. Tamircileri Odamız hakkında geçtiğimiz günlerde yayınlamış olan haberlerde Başkanlığını Ümit Yörükoğlu’nun yaptığı Niğde Elektrikçiler, Fotoğrafçılar, Radyo ve Tv. Tamircileri Odası, olağan seçimlerine henüz zamanı olmamasına rağmen sürpriz bir şekilde yönetimi düşürülerek Niğde’de odalar tarihinde ilk defa bir oda kayyuma teslim edildiğiyle ilgili haberler yayınlandı.

 

 Oysaki Birliğimize bağlı olan Niğde Elektrikçiler Fotoğrafçılar Radyo Tv. Tamircileri Odamızın 5362 sayılı Esnaf ve sanatkârlar meslek kuruluşları kanunun 7’ nci maddesi c bendi yine aynı kanunun 8’nci maddesine göre 180 üye kaydı silinmiştir.

 

Silinen üyeler arasında Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunmasından dolayı Niğde Elektrikçiler Fotoğrafçılar Radyo Tv. Tamircileri Odamız olağanüstü seçim kararı almıştır.

 

Ümit YÖRÜKOĞLU’ nun başkanlığa aday olmasında kanunen hiç bir sakınca yoktur.


Esnaf ve Sanatkarlar
Odaları Birliği Başkanı
Fahri EKER


KONU İLE İLGİLİ HABERLERİMİZ İÇİN TIKLAYIN


Niğde'de ilk... Esnaf Odası kayyuma teslim edildi

NESOB’dan Elektrikçiler Odası Açıklaması


Elektrik ve Elektronik Odası eski Başkanı Yörükoğlu'nun açıklaması

Elektrik-Elektronikçiler Odasına Ali Çayır aday


Ali Çayır; Yalancının mumu yatsıya kadar

 


Editör: TE Bilişim