Niğde Elektrik-Elektronik ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda yaklaşan seçim süreci öncesinde mevcut başkan Ümit Yörükoğlu ile yeniden yola devam edileceği vurgulandı.

Bakan Yardımcısı Yılmaz, Niğde Barosu’nu ve  Bor Belediyesi’ni Ziyaret Etti
Bakan Yardımcısı Yılmaz, Niğde Barosu’nu ve Bor Belediyesi’ni Ziyaret Etti
İçeriği Görüntüle

Oda yönetiminden yapılan değerlendirmede, bugüne kadar yürütülen çalışmalarda temel amacın esnafın ihtiyaçlarını doğru şekilde tespit etmek, karşılaşılan sorunlara zamanında çözüm üretmek ve mesleki dayanışmayı güçlü tutmak olduğu ifade edildi. Yeni dönemde de aynı hedefler doğrultusunda daha planlı ve daha verimli bir çalışma anlayışının benimseneceği belirtildi.

Açıklamada, esnafın haklarını koruyan, oda işleyişinde şeffaflığı esas alan, iletişimi açık ve düzenli tutan bir yönetim anlayışının hem oda üyeleri hem de sektör açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekildi. Bu anlayış çerçevesinde yeniden birlik oluşturulduğu, ortak hedefler doğrultusunda aynı masa etrafında buluşulduğu kaydedildi.

Yaklaşan seçim sürecinin tüm esnafa ve Niğde Elektrik-Elektronik ve Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na hayırlı olması temenni edilirken, seçimlerin birlik ve beraberliği güçlendiren sonuçlar getirmesi dile getirildi.