Bankalar arasındaki rekabette kızıştı. Geçtiğimiz senelerde her yıl artış yapan bankalar promosyonları artık her ay güncellemeye başladı. En son promosyon ücretleri 7500 lirayı aştı. Niğde’de 7 bin 500 lira promosyon alabilmek için bankaların önünde sabahın erken saatlerinde sıraya giren vatandaşlar, metrelerce kuyruk oluşturdu.

Evlenmenin maliyeti Niğde’de 500 Bin lirayı geçiyor Evlenmenin maliyeti Niğde’de 500 Bin lirayı geçiyor

Mesai saatinden önce maaş hesabını değiştirecekleri bankalara gelen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu. Bankaların vatandaşları gruplar halinde içeriye alması sebebiyle bütün gün sırada bekleyen ancak işlem yaptıramayanlar şanslarını ikinci günde deneyecek. Sırada beklemekten yorulan bazı emekliler bankanın yakınında oturarak sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

Bazı bankalarda ise bu rakam 3 yıllık sözleşme karşılığında ek hizmetlerle birlikte 8 bin 250 TL’ye kadar yükseldi. Tanıdıklarını bankaya getiren emekliler ise promosyonunu daha da yükseltme sansına sahip oldu. Hal böyle olunca banka önlerinde kuyruklar uzadı, bankalar 31 Ağustos olan son başvuru tarihi 30 Eylül’e kadar uzattı.

BANKALAR 31 AĞUSTOS OLAN SON BAŞVURU TARİHİ 30 EYLÜL’E KADAR UZATTI

Promosyon ödemesinden bazı bankalarda 31 Ağustos ve 30 Eylül 2022 tarihine kadar maaşını üç yıl bankadan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanabilecek. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlıyor.

Editör: TE Bilişim