Niğde Valisi Mustafa Koç,  Altunhisar Tekstilkent inşaatında incelemelerde bulunarak, Altunhisar Kaymakamı Doğukan Mızrak’tan bilgi aldı.  

Altunhisar'a yapılan ziyaret sırasında Niğde Valisi Mustafa Koç ile birlikte Niğde Ak Parti Milletvekillerinden Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, Altunhisar Belediye Başkanı Vedat Kirazcı, MHP Niğde İl Başkanı Cumali İnce de   bulundu. 

 İlçede  işsizliğin azaltılması ve bölgesel kalkınmanın sağlanması için çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Milletvekili Gültekin: “Altunhisar Tekstilkent Projemizin inşaat alanında incelemelerde bulunduk. 12.8 milyon maliyetli , 2 adet 1500 m² kapalı alana sahip konfeksiyon üretim tesisi, 300 gencimize iş olacak, aş olacak. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere;Sanayi ve Teknoloji Bakanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, Valimize, Milletvekilimize, Ahiler Kalkınma Ajansımıza, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, İl Genel meclis başkan ve üyelerimize, AK Parti ve MHP İl -ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerimizi teşekkür ediyorum” dedi.

Altunhisar‘da birlik ve beraberlik mesajı Altunhisar‘da birlik ve beraberlik mesajı

Editör: TE Bilişim