Mandela Vakfı yararına Roma’da bulunan Lancia Cafe’de düzenlenen çok sayıda etkinlikte Julianne Moore’dan Keira Knightley’e kadar birçok ünlü sinema sanatçısı, Lancia Delta Hard Black modelini imzalarıyla taçlandırdılar.
İmzalı Lancia Delta versiyonu, daha sonra açık arttırmayla satılacak ve elde edilen gelir Mandela Vakfı’na bağışlanacak. Bununla birlikte film festivali boyunca Lancia Delta modellerinden oluşan bir araç filosu ise üst düzey davetlilerin ve sinema yıldızlarının ulaşımını sağladı.


İtalyan lüks otomobil üreticisi Lancia, 67. Venedik Film Festivali’nin ardından 5. Uluslararası Film Festivali’nde de gerçekleştirdiği etkinliklerle kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Sinema dünyası ile bağlantılarını 2006 yılından bu yana geliştirmeye özen gösteren Lancia, 5. Uluslararası Roma Film Festivali boyunca Lancia Delta modellerinden oluşan bir araç filosu ise aralarında Bruce Springsteen, Eva Mendes, Emily Watson gibi üst düzey davetlilerin ve sinema yıldızlarının ulaşımını sağladı.


Bununla birlikte 5. Uluslararası Roma Film Festivali kapsamında gerçekleştirdiği bir bağış kampanyası kapsamında sinema dünyasının ünlüleri ile Lancia Delta Hard Black modelini bir araya getirdi. Mandela Vakfı yararına Roma’da bulunan Lancia Cafe’de düzenlenen çok sayıda etkinlikte Julianne Moore’dan Keira Knightley’e kadar birçok ünlü sinema sanatçısı, Lancia Delta Hard Black modelini imzalarıyla taçlandırdılar. İmzalı Lancia Delta versiyonu, daha sonra açık arttırmayla satılacak ve elde edilen gelir Mandela Vakfı’na bağışlanacak.
 
Editör: TE Bilişim