Mitsubishi’nin hem aile otomobili olarak hem de iş amaçlı kullanım için pazara sunduğu Attrage’ı deneyimlemek isteyenler için, bu hafta sonu (13-14 Aralık 2014) ‘Test Günleri’ düzenlenecek.

Temsa Motorlu Araçlar Niğde Yetkili Satıcısı Duray Otomotiv tarafından organize edilecek olan test etkinliği, sabah saat 10.00’da başlayacak. Attrage’ın farkını deneyerek görmek isteyen tüm sürücülere açık olarak düzenlenecek etkinlik, gün boyunca devam edecek. Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunacak.

1,2 Intense MT ve CVT modelleriyle Türkiye pazarına sunulan Attrage, özellikle genç ve orta yaş grubundaki otomobil meraklılarının ilgisini çekiyor.

Mitsubishi Attrage hafifletilmiş gövdesi, aerodinamik yapısı, geniş iç hacmi, yüksek donanım özelliklerinin yanı sıra düşük yakıt tüketimi ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Anahtarsız giriş sistemi ve çalıştırma, yağmur ve far sensörü, kumandalı aynalar, deri direksiyon ve vites, alüminyum alaşımlı jantlar gibi iç ve dış donanımları bulunan Attrage’da bu özelliklere ek olarak; EBD destekli ABS ve BA fren destek sistemi, ASTC aktif denge kontrolü ve kaymayı önleyici çekiş sistemi, 6 hava yastığı ayrıcalıkları da standart olarak sunuluyor. B segmentinde yer alan Attrage, 100 kilometrede ortalama 4,9 litre yakıt tüketimi ve ortalama 113 g/km CO2 salınımıyla fark yaratıyor. Attrage’ın 1,2 Intense MT ve CVT modelleri bulunuyor.

Attrage’ın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 43.900 TL’den başlarken, Mitsubishi Motors’un sağladığı ödeme kolaylıkları ve taksitlendirme seçenekleri de Attrage’ın cazibesini artırıyor.


Editör: TE Bilişim