Güneydoğu illerinde pkk ile canı pahasına mücadele eden asker ve polislerimize moral destek vermek için yurt çapında olduğu gibi Niğde’de de çeşitli faaliyetler yapılıyor.

Haber: Selim GÖKEL

İlk önce sitemizde Niğdeli bir Özel Harekatçının manevi destek bekleyen bir mektubuna yer vermiştik. (Burada Tıklayın)

MHP Niğde Kadın Kolları Başkanlığı tarafından “ Yalnız Değilsiniz” şeklinde kampanya başlatılarak Güneydoğu illerinde Kürtçü terör örgütleri ile mücadele eden asker ve polislerimize yiyecek, kuru gıda ve mektup gönderilmişti.(Burada Tıklayın)

 

Ardından öğrendik ki bir çok öğretmen ve öğrenciler de mektup yazarak Güneydoğu il ve ilçelerindeki emniyet ve asker görevlilerimize mektup yazdılar

 

Niğde Emniyet Müdürlüğü personeli ise ev yapımı pasta, börek gibi  yiyecekler gönderiyor.


En son Altunhisar İlçesi Belediye Başkanı Erdal Sarı Güneydoğu illerinde görev yapan polisler için bir mektup kaleme aldı ve gönderdi. Başkan Sarı, eski bir polis memuru olduğu için yazdığı mektuba “Meslektaşlarım” diye başladı.

Başkan Erdal Sarı  mektubunda; “Özellikle ülkemin her karış toprağında, bölünmez bütünlüğümüz korumak için canınız pahasına yapmış olduğunuz mücadeleyi yürekten kutluyorum.

Şahsım eski bir emniyet mensubuyum ve şuanda üç dönemdir, Niğde ili Altunhisar İlçesinin Belediye Başkanlığını yürütmekteyim. Polis ve asker olarak güç birliği içerisinde takdire şayan bir mücadele yürüttünüz ve yürütmeye de devam etmektesiniz.

 Şunu iyi biliniz ki… 

Bizlerin bedeni bulunduğumuz yerde ise de, beynimiz ve ruhumuz sizinle birliktedir. Dualarımız hep sizlerle birlikte olacaktır. Evli olan kardeşlerimiz, Çocuğu olanlar, bekar ve nişanlılı, yavuklusu olan kardeşlerimiz, her türlü hedeflerini bir kenara bırakıp, önce VATAN, önce BAYRAK, önce MİLLET ve önce DEVLET şiarıyla TÜRKİYE önceliğiniz olmuştur. Sizlere minnettarız, sizlere şükranlarımızı sunuyoruz. Terör ve teröristle olan mücadele aşkınız ve şevkiniz hiç eksilmesin. Mevlam sizleri şer güçler ve odaklarından esirgesin inşallah. Sevgi ve saygılarımla.. Cumanız ve gazanız mübarek olsun” şeklinde yazdı.

 

Editör: TE Bilişim