Ülkemizi, Ay Yıldızlı bayrağımızı yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil eden Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı olan Türk Yıldızları akrobasi timinin Niğde semalarında gerçekleştirdiği selamlama ve gösteri uçuşu nefesleri kesti. 

Niğde’deki Gülen Meryem Ana freski yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor Niğde’deki Gülen Meryem Ana freski yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor

Dünyanın sayılı süpersonik akrotimlerinden olan Türk Yıldızları şehrimizde muhteşem bir gösteri gerçekleştirdi. Şehrin dört bir yanını dolduran on binlerce Niğdeliye unutamayacakları bir gösteri sunan Türk Yıldızları sergiledikleri hareketlerle büyük beğeni kazandı. 

Yaptıkları gösteriler ve gökyüzünde sergiledikleri birbirinden güzel hareketlerle nefesleri kesen Türk Yıldızlarının Niğde semalarında görünmesiyle birlikte gösteriyi izleyen vatandaşlar cep telefonlarına sarıldı. Havada zorluk derecesi yüksek hareketler yapan pilotlar, izleyenlerden büyük alkış aldı.

Türk Yıldızları, Niğde semalarına bayrağımızın simgesi ay yıldız çizdi. Ekip, yaptığı hareketlerle Niğdelilerin kalplerini fethetti.

Vatandaşlar gösteriler karşısında oldukça heyecanlanırken, sık sık alkışlarla gösteriye destek verdi. Niğde Belediyesi’nin katkıları ile gerçekleşen gösteri halkımızın büyük beğenisini kazandı. 

Editör: TE Bilişim