İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu

Bor Belediye Başkanı olarak tekrar seçilen Ak Partili Serkan Baran’ın ilk icraatı, rakibi Sıtkı Erat’ın işyerinin önündeki kaldırımı değiştirmek oldu.

VİDEO YUKARIDA İZLEYİN

Yerel Seçimlerde Bor İlçe Belediye Başkanlığı seçimine iddialı iki parti katıldı. Ak Parti Adayı Serkan Baran ile MHP Adayı Sıtkı Erat. Geçtiğimiz dönemde Belediye Başkanı olan Ak Parti Adayı Serkan Baran seçim sonrasında  tekrar seçildi. 

AKP’Lİ SERKAN BARAN’IN İLK İCRATTI RAKİBİNE OLDU

Ak Parti Adayı Serkan Baran’ın seçildikten sonra ilk icraatı, rakibi MHP Adayı Sıtkı Erat’ın kızına ait eczanesinin önündeki kaldırımları sökmek oldu.

Bor Devlet Hastanesi karşısında bulunan MHP Adayı Sıtkı Erat’ın kızına ait eczane önüne gelen onlarca kamyon, onlarca zabıta ekibi ve iş makinaları eczane önünde bulunan ve araçların kolayca kaldırıma çıkarak park yapabileceği şekilde alçak seviyede kaldırım taşları ve parke taşlarını iş makinaları ile zabıta ekiplerinin gözetiminde söküldü.

Ülke genelinde bir çok il ve ilçede Cumhur İttifakı AKP ve MHP arasında ittifak varken. Niğde’nin Bor İlçesindeki AKP’li Bor Belediyesi’nin MHP Adayı Sıtkı Erat’a karşı yapılan hem de seçimin hemen erkesinde ilk icraat olarak yapılan  bu tavır dikkat  çekti. Niğde’de Cumhur İttifakı adeta çatladı.

Bor Belediye ekipleri sabah saatlerinde MHP Adayı Sıtkı Erat’ın kızının işyerini demir bariyerlerle çevirdi. Öğleden sonra da iş makinaları ile eczane önündeki kaldırımı söktü.

BU NEYİN KİNİ, NEYİN ÖCÜ? BİLMİYORUM

Yaşanan duruma tepki gösteren seçimi Ak Partili Serkan Baran karşısında kaybeden  MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat gazetecilere yaptığı açıklama da; Her şey ortada, seçim biteli iki gün olmuş. Bugün bir bakıyorsunuz belediye çalışıyor. Maalesef kızımın eczanesinin önünü görüyorsunuz. Kamyonlar, kepçeler, dozerler çalışma yapıyoruz diyorlar, kazıyorlar. Her şey ortada. Burası yıllardır böyleydi. Ama arkadaşların kafasında bir plan var. Tesadüf olabilir mi bu? Ben tesadüf olmadığını biliyorum. Bu neyin kini? Bu neyin öcü bilmiyorum. Yakışıyor mu? Herkes kendine yakışanı yapar. Ben kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Allah bildiği gibi yapsın.

NİĞDE – BOR’DA CUMHUR İTTİFAKINDA ÇATLAK

Sıtkı Erat; Sözde Cumhur ittifakı var. Biz dün hep beraber Tayyip Beye oy verdik. Tayyip Beyin Cumhurbaşkanı seçilmesi için çalıştık. Tayyip bey için çalıştık. Bugün de yerel seçimde yarışacaksınız dediler yarıştık. Hayırlı uğurlu olsun, kazanan belli, kaybeden belli ama bu kin, seçimin arkasından bunlar hiç hoş şeyler değil” şeklinde konuştu.

Tekrar Bor Belediye Başkanı seçilen Serkan Baran’ın bu konudaki açıklaması merak edilirken.  Cumhur İttifakında bulunan ve mecliste Ak Parti’nin politikalarına oyu ile onay veren bugün ki Bor’daki bu olaydan haberdar olduğunu bildiğimiz,  MHP Milletvekili Cumali İnce’nin  ve MHP İl ve İlçe Başkanlarının tavrı merak ediliyor.

Konu ulusal medya da yer alırken, Bor Belediyesi'nden 6 işçinin atıldığını, MHP yi destekleyen 64 işçinin daha atılacağı iddia edildi. 

Borhaber.net sitemiz bu konudaki açıklamaları yayınlamaya hazır.

Selim GÖKEL - Haberi

HABERİMİZİN ARDINDAN BOR BELEDİYESİ BASIN BÜROSUNDAN AŞAĞIDAKİ EVRAKLAR GÖNDERİLDİ. 

Haberimizin asılsız olduğu iddia edildi. Bu konuda açıklama yapılacağı belirtildi. 

Şifahi iletilerden ve gönderilen belgelerden yorumlamamız ise ; Bölgede kavşak düzenlemesi yapıldığı, Konu ile ilgili imar, proje vb. dökümanlar gönderildi. Cimer şikayeti olduğu, bu konuda 5 sene beklendiği, seçim sürecinde yaşanan sertleşmenin, haksız iddialarında kavşak projesinin erkene çekildiği izlenimi oluşturdu bizlerde... 

Tekrar söylüyoruz. Borhaber.net sutünları herkese açık. 

Whatsapp Image 2024 04 03 At 10.13.18 PmWhatsapp Image 2024 04 03 At 10.12.42 Pm

Whatsapp Image 2024 04 03 At 10.12.42 Pm (1)Whatsapp Image 2024 04 03 At 10.13.18 Pm (1)Whatsapp Image 2024 04 03 At 10.46.59 PmWhatsapp Image 2024 04 03 At 10.47.00 Pm (1)Whatsapp Image 2024 04 03 At 10.47.00 PmWhatsapp Image 2024 04 03 At 10.47.01 PmWhatsapp Image 2024 04 03 At 10.47.00 Pm (2)Whatsapp Image 2024 04 03 At 10.47.07 Pm

Editör: Selim GÖKEL