İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu

31 Mart yerel seçimlerden sonra il genel meclisi üyesi seçilen meclis üyeleri Niğde il özel idaresi toplantı salonunda Nisan ayı olağan toplantısı 2 birleşim toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen İl Genel meclis toplantısında Ömer Kılıç Meclis başkanı olarak seçildi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçiminde En Yüksek Oyu CHP Adayı Aldı Köylere Hizmet Götürme Birliği Seçiminde En Yüksek Oyu CHP Adayı Aldı

İl genel meclisi Nisan ayı 2.  Olağan toplantısı meclis başkanı, meclis başkan vekilleri ve divan kâtibi üyelerinin seçimiyle başladı. İl genel meclis başkanlığı seçiminde 2 Ak Partili Ömer Kılıç ve Erdal Niğdelioğlu  meclis başkan adayı olurken Ömer Kılıç 10 meclis üyesinin oyunu alarak meclis başkanı seçildi.

İl Özel İdaresi İl Genel meclis toplantı salonunda yapılan Nisan ayı 2.  Olağan Meclis toplantısında, İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç seçilirken, 1’inci Meclis Başkan Vekili olarak Asım Acar, 2’inci Meclis Başkanı Vekili olarak Süleyman Yalçın, Asil Divan Kâtipliğine Esat Güney, Cem Görgün seçilirken yedek divan katipliğine ise Fethi Kakız, Celal Gülercan seçildi.