Haber: Şerafettin ÇOPUR

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışması sırasında iki ayrı yerde iki ayrı kere “Geçti Bolu’nun Pazarı Sür Eşeğini Niğde’ye” dedi. CHP’li Ekrem  İmamoğlu karşısında kaybeden ve bir çok gafı ile gündeme gelen Ak Partili Murat Kurum’un bu gafının da biz haberini yapmıştık. Haberlerimiz aşağıda tıklayın. 

Biri gafları ile ünlü Murat Kurum'a Bor'u hatırlatsın. Bu ikinci Biri gafları ile ünlü Murat Kurum'a Bor'u hatırlatsın. Bu ikinci

Murat Kurum’un bu “Bor” yerine “Bolu” demesini sosyal medya ve sitemizden paylaşmış ve sadece bir hesabımızdan yüz bini aşkın izlenmişti. İnstagram hesabımızdan da 70 bine yakın. (Organik! İnstagram Hesabımız burada tıklayın, beğenin hiç bir yerde olmayan paylaşımlarımız olacak)

Seçim kampanyası sırasında 3. Kez “Geçti Bolu’nun Pazarı, Sür Eşeğini Niğde’ye” demesin diye haberimizin linkini, Murat Kurum’un kampanyasını çok yakından  desteklediğini bildiğimiz, kampanya döneminde hep  yanında görev alan İstanbul’daki Niğdeli hemşerimize ulaştırdık. Uyarmasını istedik.

Kendisi de bu durumu Murat Kurum’a iletmiş. Ancak cevabı çok manidar.

“Bunda benim hatam yok, bu sözü tanıtamayan Bor Belediyesi veya Niğde Belediyesi’nin hatası demiş.

Elçiye zevâl olmaz... Bizce haklı.

Bor İlçesinin Türkü Söyleyen Kaymakamları Vardı Bor İlçesinin Türkü Söyleyen Kaymakamları Vardı

Murat Kurum'un BOR'dan Haberi Yok! Murat Kurum'un BOR'dan Haberi Yok!

MURAT KURUM ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI İKEN 2019 YILINDA NİĞDE VE BOR İLÇESİNİ ZİYARET ETMİŞTİ. HABER İÇİN AŞAĞIDAKİ MANŞETE TIKLAYIN. 

Cevre Ve Sehircilik Bakani Murat Kurum Borda H29220 Ec277

Editör: Selim GÖKEL