Niğde İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığının konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Niğde’nin Altunhisar ilçesinde 2 ve Bor ilçesinde de bir adet olmak üzere toplam 3 jeotermal kaynak sahası için üçer yıllık arama ruhsatı verilecek. Niğde İl Özel İdaresi, İl Encümeni Başkanlığı, Altunhisar ilçesinde 2 ve Bor ilçesinde de bir adet olmak üzere toplam 3 adet jeotermal kaynak sahası için 3’er yıllık arama ruhsatı vermek üzere, açık teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhaleler, 29 Mayıs 2024 günü, saat 11.00’de başlayacak ve Niğde İl Encümeni tarafından; Yukarı Kayabaşı Mahallesi, Sağlık Caddesi, Eski Adliye yanı, İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası, Niğde adresinde kısa aralıklarla peş peşe yapılacak.

İhale evrakı, mesai saatleri içinde, Niğde İl Özel İdaresi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Adana Yolu Üzeri, 2. km, İl Özel İdaresi Hizmet Binası, Niğde veya Niğde İl Özel İdaresi, Encümen Müdürlüğü, Yukarı Kayabaşı Mahallesi, Sağlık Caddesi, Eski Adliye yanı, İl Özel İdaresi Hizmet Binası, Niğde adreslerinde ücretsiz görülebilecek ve 750 TL karşılığında bu adreslerden temin edilebilecek. İsteklilerin tekliflerini en geç ihale günü, ihale saatine kadar İl Encümenine teslim etmeleri gerekiyor. 

Altunhisar Kaymakamı Yiğit Sahuru askerlerle yaptı Altunhisar Kaymakamı Yiğit Sahuru askerlerle yaptı

Editör: Selim GÖKEL