Ankara'da bulunan memleketimizin köklü STK'larından Ankara Niğde Dernekleri Federasyonu, 02.03.2024 tarihinde olağan seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi.

Delegelerinin büyük çoğunluğunun katılım sağladığı genel kurulda önce ki dönem federasyon başkanı Erdoğan Ünsal güven tazeleyerek, yeniden federasyon başkanı seçildi.
Gerçekleşen seçimli genel kurulun ardından, yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulunun görev dağılımı aşağıda belirtilen şekilde yapıldı; Erdoğan Ünsal - Yönetim Kurulu Başkanı, İhsan Avşar - Yönetim Kurulı Başkan Yardımcısı, Aydın Zengin - Genel Sekreter, Ahmet Efe - Sayman, Hasan Arısoy - Üye, Ömer Tutumlu - Üye, Ahmet Çimen - Üye, Emir Ayhan - Üye, Mehmet Abid Tuğrul – Üye Genel kurulun ardından hemşehrilerimize yaptığı konuşmada başkan Erdoğan Ünsal "Niğde'nin marka değerini yükseltmek için önceki dönemlerde olduğu gibi bu yönetim döneminde de var gücümüzle çalışacağız.
Hemşehrilerimizin birlik ve beraberliğini önemsiyoruz, yeni oluşan yönetim kurulu, denetim kurulu, federasyonumuza bağlı olan derneklerimizin kıymetli başkanları ve Başkent Niğde Vakfı ile birlikte çok değerli çalışmalar yapacağız. Niğde için Niğdeli için; her durumda ve her zaman, gereken ne varsa mümkün hale getirecek gücümüz ve mücadelemiz mevcut. Bize duyulan güvenin karşılığını vermek için çok kıymetli bir çalışma döneminin içerisine gireceğiz" ifadelerinde bulundu.

Bor’da Otizm Farkındalık Günü Etkinliği Bor’da Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

Eot

Editör: Selim GÖKEL