Başpınar Mahallesi Muhtarlığına Yaşar Aydınlık Aday oldu...


 Bor İlçesinin en köklü mahallelerinden olan Başpınar Mahallesi Muhtarlığına aday olan Yaşar Aydınlık ; Doğma büyüme Başpınar Mahallesinde yaşıyorum.  Yıllardır mahallemde bulunmamdan ve Bor Belediyesinde görev yaptığımdan dolayı mahallemizin sorunlarını biliyorum. Başpınar Mahallemiz ilçemizin çok güzel bir yerinde bulunmakta mahallemiz her geçen gün büyümekte bununla birlikte çeşitli ihtiyaçları, sorunları ortaya çıkıyor. Allah nasip ederde seçilirsem,  muhtarlık olarak gerek belediye, gerekse diğer resmi kurumlar ile  koordineli çalışma yaparak sorunlara çözüm bulacağım”dedi.

 
Günümüzde muhtarlığın daha fazla önem kazandığını, mahallelinin sosyal yaşamında aktif olarak yer alması gerektiğini belirten Başpınar Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Aydınlık  kendi özgeçmişini de şöyle anlattı.

 
1974 Yılı Başpınar’da doğdum.  Bor Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum. Başpınar Mahallesinde doğdum. Başpınar Mahallesinde yaşıyorum. Halen Bor Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde işçi olarak görev yapıyorum. Evli ve iki çocuk babasıyım”dedi

 
Editör: TE Bilişim