AK Parti Niğde milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette genel olarak Niğde’nin mevcut eğitim problemleri ve çözüm yolları konuşuldu. Milletvekillerinin ziyaretine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Latif Güngör de katıldı.


Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve Müdür Yardımcısı Yusuf Tüfekçi’ye hayırlı olsun dileklerini ileten vekiller, Niğde’nin eğitimde başarısının daha da atacağından emin olduklarını dile getirdiler.

Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Celalettin Ekinci ile bir süre görüşen Milletvekilleri Kavaklıoğlu ve Selvi, başarılar diledi. Niğde’nin eğitimdeki sorun ve çözüm yollarının bulunması için her türlü çalışmada bulunacaklarını ifade eden AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, “Hükümetimizin ve bizlerin birinci önceliği, olmazsa olmazı eğitimdir. Eğitime yapılan yatırımlarımız her zaman olduğu gibi aralıksız sürecektir. Niğde’nin eğitimdeki başarılarının artarak devam edeceğine güvenimiz tamdır. Müdürlerimizi kutluyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi de, ikinci yarıyılın tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Geleceğimizin teminatı öğrencilerin herşeye layık olduğunu ifade eden Selvi, “Niğde’nin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimi için ne gerekiyorsa, elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Eğitimdeki sorunların çözümünde Milli Eğitim Müdürümüze her türlü desteği vereceğimizi bir kez daha belirtirken, göreve başlayan müdürlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci de, Milletvekillerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.




Editör: TE Bilişim