Kavaklıoğlu ve Selvi’den Kemerhisar ve Bahçeli’ye hizmet gezileri.


AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, son dönemde hizmet gezileri şeklinde gerçekleşen köy ve belde ziyaretleri kapsamında dün Kemerhisar ve Bahçeli’deydi. Milletvekilleri Kemerhisar ve Bahçeli’ye elleri boş gitmedi. Alt yapı, arıtma ve su projelerinden çöp toplama araçları desteğine kadar önemli müjdeler veren Kavaklıoğlu ve Selvi, kasabalara yönelik hizmet kervanına yenilerini ekleyeceklerini de ifade ettiler. Vekillerin çalışmalarına AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Yönetim Kurulu üyeleri Adnan Yıldız, Kadir Emrah Demiç ve Remzi Bahar, Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, İl Genel Meclis üyeleri Tevfik Avanoğlu, Ferhat Kavaklıoğlu ve Sabri Bozdağ da eşlik ederken heyet, partilerinin belde teşkilatlarına da uğramayı ihmal etmediler.

Alt yapı projesi ve çöp araçları müjdesi

Kemerhisar’da önce Vatan Tarım ve Hayvancılık Tesislerini ziyaret eden AK Partililer daha sonra belde merkezinde esnaf ziyaretleri yaptılar, vatandaşlarla buluştular. Kemerhisar’da vatandaşların yoğun ilgisine mahzar olan milletvekillerine burada özellikle alt yapı ve arıtma projelerine verdikleri desteklerden ötürü vatandaşlardan sıkça teşekkür geldi. Bir sonraki durak olan Bahçeli kasabasında da aynı şekilde vatandaşlardan yoğun ilgi gören Kavaklıoğlu ve Selvi, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra kıraathanelerde de sık sık vatandaşlarla sohbet ettiler, sorunları dinlediler. Bahçelilere yıllardır muzdarip oldukları kanalizasyon çilesinin İller Bankasından sağlanan hibe ve krediyle aşılacağı müjdesi veren milletvekilleri, Bahçeli belediyesine de bir çöp aracı kazandırıldığını ve yeni projelerin takipçisi olmaya devam ettiklerini ifade ettiler.

Kemerhisar Belediye Başkanı İbrahim Ünal, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’ye kasabalarına verdikleri desteklerden ötürü müteşekkir olduklarını belirterek Kemerhisar’ın çok önemli destekler almakta olduğunu söyledi. Yıllardır çözülmesi için çabaladıkları alt yapı sorunlarının milletvekillerinin desteğiyle aşılacağını söyledi. Ayrıca bir de çöp aracı müjdesi aldıklarını vurgulayan Ünal belde sorunlarının çözülmesi noktasında yakın temasta olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Proje ve yatırımlar hız kesmiyor

Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz de Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi ile uyum içinde çok verimli çalışmalar yürütüldüğünü ve ciddi proje destekleri aldıklarını söyledi. Kemerhisar ile birlikte ortak kanalizasyon ve arıtma projesini hayata geçireceklerini kaydeden Tokgöz, ayrıca kasabalarına modern bir çöp toplama aracı kazandırıldığını da vurguladı.

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, yeni yatırımlar kazandırılması yönünde yürüttükleri kapsamlı çalışmaların sonuç vermeye başladığını ifade ederek özellikle Konya Ovaları Projesi (KOP) kapsamında da yeni yatırımlar kazandırmak için ciddi çalışmaların sürdüğü bilgisini verdiler. Belediyelerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan milletvekilleri sık sık gerçekleştirdikleri köy ve belde ziyaretlerinde artık vatandaşlara yeni projeler ve yatırımlarla gittiklerini de kaydettiler.


 

 

Editör: TE Bilişim