MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yeni Genel Başkanı'nı atadı. Hemşerimiz Olcay Kılavuz Ülkü Ocakları Genel Başkanı oldu. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü Ocaklarının İl Başkanları ve üniversite başkanları ile bir araya gelerek, ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli, son dönemde ülkemizde yaşanan siyasi gelişmeler ve üniversiteler de yaşanmakta olan saldırılarla ilgili Ülkü Ocaklarına mensup gençleri dikkatli olmaları ve oyuna gelmemeleri konusunda uyardı .

Bahçeli toplantı sonunda Ülkü Ocakları'nın yeni Genel Başkanı'nı da açıkladı. Ülkü Ocakları Genel Başkanlığına Olcay Kılavuz getirildi.

Olcay Kılavuz yaklaşık 7 aydır Ülkü Ocakları Genel Başkanlığına vekalet ediyordu.


Olcay Kılavuz  Kimdir?

18 Ekim 1985 Niğde ilinin Çiftlik ilçesinin Azatlı kasabasında doğan Olcay Kılavuz, ilk ve ortaöğretimini Niğde’de tamamladı. Faik Şahenk Anadolu Teknik Lisesi’nden mezuniyetinin ardından Niğde MYO İnşaat bölümünden mezun oldu.  AÖF İşletme ikinci sınıf öğrencisi olan Olcay Kılavuz, aynı zamanda Niğde Üniversitesi BESYO Spor Yöneticiliği bölümünde üçüncü sınıfta öğrenimine devam etmektedir.

Ülkü Ocakları teşkilatları içerisinde aktif vazifelerinden sonra 2006-2010 yılları arasında Niğde Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Olcay Kılavuz, 2010 yılında Üniversitelerden ve Ortaöğretimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2011 yılında Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na atanan Olcay Kılavuz, 10 Mayıs 2012’den itibaren Ülkü Ocakları Genel Başkanvekilliğini yürütmeye başladı. 9 Aralık 2012 itibariyle Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı’na atandı.













Editör: TE Bilişim