Niğde Belediyesinin kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arısında 4.sünü düzenlediği Futbol Turnuvası sona erdi. Kupa Niğde Milli Eğitim Müdürlüğünün oldu.

 

Niğde Belediyesi Bahar Futbol Turnuvası’nda 26 takım ve 468 sporcusu galip gelmek için mücadele etti. Düzenlenen turnuvada Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü birinci olarak Futbol Turnuvasının kupayı alan takımı oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit verdi. Niğde Belediyesi 4. Futbol Turnuvasına katılan tüm takımlara katılım belgesi verildi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür

Turnuvaya katılan ve centilmenlik ödülünü almaya hak kazanan Saruhan Zihinsel Engelliler derneği adına konuşan dernek başkanı Feridun Soyak; " Böyle bir turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'a, Başkan Yardımcımız Mustafa Beye çok teşekkür ediyoruz. Çünkü bu kadar kurumun sosyal, sivil toplum kuruluşunun bir araya getirilmesinde halkın buraya spor alanlarına, sahaya inmesinde, buraya ilgi toplamasında çok büyük emeği var onun için kendisine çok teşekkür ediyoruz.Final maçı oynayan Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğünün çok güzel maçları oldu. Onlara da çok teşekkür ediyoruz çok güzel seyir zevki olmuştur.İnşallah gelecek yıl bu turnuvanın devam etmesi dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Önemli olan sporun, dostluğun ve kardeşliğin kazanması

Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit; " Çok güzel final maçı seyrettik. Sporun özüne yakışan bir final maçı. İki takım centilmence mücadele ettiler ve nihayetinde 3 yıl final oynayan Milli Eğitim kupayı aldı tebrik ediyoruz. Final Maçını oynayan Emniyet Müdürlüğümüzü de tebrik ediyoruz. Çok centilmence mücadele ettiler ve ikinci oldular. Önemli olan sporun, dostluğun ve kardeşliğin kazanması.Bu uğurda mücadele eden tüm arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. İnşallah önümüzdeki yılda daha yüksek bir katılımla çok daha güzel mücadeleci bir spor müsabakasını organize edeceğimizi şimdiden duyuruyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Altan turnuvaya katılan takımlara katılım sertifikalarını ve şampiyon olan Milli Eğitim Müdürlüğü futbol takımına kupasını verdiler.


http://www.borhaber.net/siyaset/futbol-turnuvasinin-sampiyonu-milli-egitim-oldu-h17042.html

Posted by Bor Haber on 12 Haziran 2015 Cuma
Editör: TE Bilişim