Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, Belediye Başkanı Akdoğan'a şehit ailelerine olan desteğinden ve Niğde Şehitlik girişinde yapmış olduğu düzenleme çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, " Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a, ilimizin kanayan yarası olan Niğde Şehitliğimizin ilimize yakışır bir şekilde düzenlenmesi için daha önce ziyaretlerimiz olmuştu. Medeniyetlerin Yaşatıldığı şehir olan ilimizin şehitliğine yapmış olduğu projenin hayata geçirilmesinden dolayı ve Şehitlerimizin 100. yılında şehit ailelerimize bu sevinci yaşatan ve daima maddi ve manevi destekleriyle bizleri onurlandıran Belediye Başkanımıza ve emeği geçen tüm belediye çalışanlarına şehit ailelerimiz adına teşekkür eder bundan sonraki çalışmalarında başarılarının devamını diler saygılar sunarım" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Akdoğan, "Sizler bizim başımızın tacısınız, bizim için çok değerlisiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" diye konuştu

 

 

http://www.borhaber.net/siyaset/sehit-ailelerinden-akdogan-a-tesekkur-h16311.html

Posted by Bor Haber on 7 Nisan 2015 Salı
Editör: TE Bilişim