Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Şefkat Çetin bugün  Bor İlçesini ziyaret etti. 


MHP Genel Başkan Yardımcısı  Şefkat Çetin, Urfa, Gaziantep teşkilatlarını ziyaret ettikken sonra, Bor İlçesi MHP İlçe Başkanlığını da ziyaret eti.  Şefkat Çetin'in Bor İlçe Başkanlığı ziyareti sırasında MHP Niğde İl Başkanı Ali Güngör, Merkez ilçe Başkanı Yunus Yıldız, Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın ve önümüzdeki kongrede ilçe başkanlığı adaylıklarını açıklayan Mehmet Şimşek ve Ahmet Ermiş de bulundu. 

MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'e parti teşkilatı ve Bor ilçesi hakkında kısa bir sunumda bulundu. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Partisi için Bor İlçesinin önemli olduğunu, Bor İlçesinden çıkan partililerin vizyonunun yüksek olduğunu ve bunda da geçmişte bu harekete emek verenlerin büyük katkısının  olduğunu belirtti. 

Ülkemizin durumu ve önümüzdeki seçimlerin MHP ve ülkemiz için büyük önem taşıdığını söyleyen Şevkat Çetin Bor İlçesinde yapılacak kongre ve adaylar hakkında da bilgi aldı. 

Bilindiği üzere henüz tam  tarihi belirlenmese de Ocak 2005 ayında MHP Bor İlçe Kongresi yapılacak. İlçe Başkanlığı için Mehmet Şimşek ve Ahmet Ermiş adaylıklarını açıkladılar. Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, her iki adayında bulunduğu ziyarette, Bor ilçesinde yapılacak kongrenin hem Bor için hemde ülkemiz için büyük önem taşıdığını, kongrelerde birlik ve beraberliğin korunması şeklinde mesajlar verdi. 

Parti yöneticileri MHP Bor İlçe Merkezi binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler. 




Editör: TE Bilişim