BBP ve MHP Niğde Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti’ni (NGYC) ziyaret etti.


Büyük Birlik Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Ali Ayhan, İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Bünyamin Karataş ve partililerin yanı sıra MHP Niğde Kadın Kolları Başkanı Tuğba Ersöz, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Mahide Yaramış, MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Döndü Gökmen ile Kadın Kolları Üyeleri NGYC’ni ziyaret ederek, Başkan İdris Yavuz ile görüştü.
                                      
SEÇMEN KİRLİ SİYASETTEN RAHATSIZ 
 
 
Ziyaret kapsamında NGYC Başkanı İdris Yavuz’u yeni görevinden ötürü tebrik eden BBP ve MHP temsilcileri seçim çalışmalarından söz etti. Yerel seçime doğru hızla yaklaşılırken çalışmalarını ev toplantıları, çat kapı ziyaretleri ile sürdürdüklerini söyleyen MHP’li kadınlar, “Mevcut siyasi partiye oy verdiklerini ancak Türkiye genelinde yaşanan çatışmalardan, çarpışmalardan  ve Niğde ile ilgili birtakım uygulamalardan memnun olmadıklarını belirten seçmenlerin sayısı hiç de az değil. İnsanlarımız artık siyasette yaşanan bu kirliliğe bir son vermek istiyor” dedi.

 
BİRLİĞE HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR
 
    NGYC Başkanı İdris Yavuz da BBP ve MHP’ye çalışmalarında başarılar dilerken; “ Çalışmalarınızın vatanımıza, devletimize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Partilerimiz herhangi bir gerginliğe vesile olmamalıdır. Çünkü millet yaşananlar sonucu yeteri kadar gerilmiştir zaten. Her zamandan daha ziyade birliğe,beraberliğe, kardeşliğe ve doğruluğa ihtiyacımız vardır. Siyasilerimizin bu doğrultuda hareket etmeleri tansiyonu düşürecektir” dedi.
 
 

Editör: TE Bilişim