Ak Parti Niğde  İl Başkanı Ömer Kılıç, Ak Parti'den milletvekili aday adayı olacaklar için süreci ve gerekli uygulamaları açıkladı. 

İl Başkanı Ömer Kılıç,  bugün itibarıyla aday adaylığı başvurularının başladığını bildirdiği açıklamasında ; "Başvuruları internet ortamında alacağız. Başvuru yaptıktan sonra Cumhurbaşkanımızın da talimatlarıyla genel merkezimize maddi bağış alınmıyor. AFAD'a bağış yapılacak. Erkekler 20 bin, kadın ve 18-30 yaş arası gençlerimiz 10 bin lira yatıracak. Yüzde 40 engelli olan vatandaşlarımız 5 bin lira yatıracak. Bağışı yaparken açıklama kısmına isim, soyisim, TC kimlik numarası ve doğum tarihinin belirtilmesi gerekiyor. Sonra parti binamıza gelerek imzalarını alıyoruz ve kendilerine alındı belgelerini veriyoruz. Başvuruyu internet üzerinden yapıp da partimize gelmezse başvurusu kabul olmuyor."

Şu ana kadar 3 kişinin müracaat ettiğini dile getiren Kılıç, yoğun bir talep olduğunu vurguladı. 

Kılıç, aday adaylığı başvurularının 16 Mart'ta saat 21.00'de sona ereceğini ifade ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği adaylarla Niğdemizde Cumhur İttifakı olarak 3 milletvekili çıkartıp şehrimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde en güzel bir şekilde temsil etmek için gayret göstereceğiz. Niğdemize daha fazla yatırım alabilmek için hemşehrilerimizin desteklerini bekliyorum. 2023 seçimlerimiz Niğde'mize, ülkemize, milletimize ve İslam ümmetine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

MC Mustafa CEYLAN VEKİLLİĞE ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Niğde'nin renkli simalarından olan Mustafa Ceylan sosyal medya hesabından Bağımsız Niğde Milletvekili atdayı olduğunu açıkladı. Niğde'de gerek belediye hizmetleri, gerekse siyasi bir çok konuda sosyal medyadan paylaşımlar yapan MC Mustafa Ceylan bağımsız milletvekili adayı olduğu açıklayarak, hemşerilerinden oy talep etti. 

İBRAHİM BIÇKI 8. KEZ ADAY ADAYI

Ak Partiye milletvekili başvurusunda bulunanlardan birisi de İbrahim Bıçkı oldu. İbrahim Bıçkı, İl Başkanı Ömer Kılıç'a başvurusunu sunarken,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;  Türkiye Yüzyılı Akpartimizden 28`ci Dönem Niğde Milletvekili Aday adaylığımı açıkladım ülkemize ve Niğdemize hayırlı olsun" dedi. 

DOĞAN GÜNDOĞDU'DAN ADAY ADAYLIĞI BEKLENİYOR

Çamardılı olan ve İstanbul İlinde ticaret ile uğraşan İbrahim Bıçkı bu başvurusu ile birlikte 8 kere aday olduğu öğrenildi.  İbrahim Bıçkı gibi en çok aday adaylık başvurusunda bulunan  Niğde Emniyet Müdürlüğünde görevli  sivil memur Doğan Gündoğdu'nun da aday adaylık başvurusu yapacağı bekleniyor. 

Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi

Editör: TE Bilişim