Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu birtakım açılış ve inceleme yapmak üzere Niğde'ye geldi. Bakan Dr. Müezzinoğlu'nun programında yapılan değişiklik ile program erken başladı. Bakan gelmezden önce Ak Parti Niğde Milletvekili adayları ve beraberindeki partileler Cumhuriyet Meydanından Bor Caddesi üzerindeki seçim bürosuna kadar Anneler Günü yürüşüyü düzenlediler. 

Ak Parti Niğde Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve Yaşar Ataç ellerinde karanfillerle yürüyüş esnasında işyerlerinde ve cadde üzerinde bulunan kadınlara çiçek vererek Anneler Gününü kutladılar. Yol üzerinde bulunan MHP ve CHP seçim bürolarını da ziyaret eden adaylar burada partililere de çiçek verdi. MHP bürosunda bulunanlar Ak Partili adaylara bozkurt işareti yaparken, CHP Seçim bürosundaki partililer ise Chp'nin seçim sloganı  "Milletçe Alkışlıyoruz" müziği eşliğinde Ak Parti adaylarını alkışladılar. 

Niğde Seçim bürosuna gelen adayları burada kalabalık bir partili grup alkışlarla karşıladı. Bakan Dr. Mehmet Müezzin oğlu seçim bürosuna geldi ve adayların her biri  Anneler Günü temalı konuşmalar yaptılar. 

Sağlık Bakanı  Bakanı Dr. Mehmet  Müezzinoğlu ise  seçim irtibat bürosunda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"AK Parti olarak annelerin evlatları için çocukları için torunları için hayal ettikleri güzel bir Türkiye’yi hep birlikte şekillendirmeyi bize nasip etsin. Birileri 'Muhtar bile olamaz' dedi, birileri milletvekili listesinden çıkardı ama bu gönül zenginliği onu Başbakan da yaptı, Cumhurbaşkanı da yaptı, Başkan da yapacak. Dün Yozgat’ta bir arkadaşımız İsviçre’de yakını rahatsızlanmış ama yakınları hastalarının burada tedavi edilmesini istediler. İmkanlar el vermiyor dediler ve ambulans uçak gitti Yozgat’a getirdi.

İnşallah sağlıkta çok daha güzel hizmetler yapacağız, eskiden cır cır Ağustos böceği gibi ötenler var ya eski günlerin sorumlularıdır. Ambulans bulamıyorduk bırakın helikopter ambulansı normal ambulansa da 'mazotunu doldurursak hastanızı götürürüz' diyorlardı. Şimdi çil çil ambulanslarımız var."dedi. 

Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu Niğde programının ardından Bor İlçesine yeni hastane inşaatı incelemesi ve seçim bürosu açılışı için geçti. 

http://www.borhaber.net/siyaset/saglik-bakani-muezzinoglu-nigde-de-h16677.html

Posted by Bor Haber on 10 Mayıs 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim