AK Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi’nin seçim bölgelerini kapsayan köy, belde ve ilçe gezileri tüm hızıyla sürüyor. Kavaklıoğlu ve Selvi kendilerine eşlik eden AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan ile birlikte Sazlıca, Koyunlu beldeleri ve Hançerli köyünü ziyaret ettiler.
Buralarda köy kahveleri ve esnafları ziyaret eden vekiller, vatandaşlarla da sık sık sohbet ederek beklentilerini dinlediler. Ziyaretlere Sazlıca belediye başkanı Süleyman Görgülü ve Koyunlu belediye başkanı Zeki Bozkurt da eşlik etti.
Koyunlular’ın Ömer Selvi’ye ilgisi
Sazlıca ziyaretinde köy kahvesinde vatandaşları dinleyen vekillere vatandaşlardan özellikle yol ve tarım projeleri konusunda beklentiler iletildi. Sazlıca’nın AK Parti döneminde önemli hizmetler aldığını ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Görgülü ise yeni dönemde vekillerden ciddi beklentileri olduğunu da ifade etti.
Koyunlu ziyaretinde ise köylülerin hemşerileri Ömer Selvi’ye büyük ilgisi gözden kaçmadı. Selvi’nin bağırlarından çıkan bir milletvekili olduğunu ifade eden Koyunlu sakinleri kendisinden büyük beklenti içinde olduklarını da belirttiler.
Danışmanlar bol bol not aldı
AK Partili vekiller bu tür ziyaretlerde gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirterek vatandaşların kendilerinden hizmet ve proje kadar ilgi ve samimiye de beklediklerini vurgulayarak bu konuda da cömert olacaklarını sözlerine eklediler.
Öte yandan vekillerin ziyaretlerinde Meclis kadrolarında danışmanları olarak görev yapacak olan Uğur Dinçer Demirel ve Recep Korkut’un da yer alarak, vekillere iletilen sorun ve beklentilerle ilgili bol bol not aldıkları da gözlendi.

Editör: TE Bilişim