Niğde Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti büyük bir medeniyet çizgisinin bugünkü temsilcisidir, milletin kökleriyle buluşmasının ve yeniden büyük Türkiye'nin inşasının tek adresi olduğunu söyledi.

AK Parti'nin, yerli ve milli bir siyasi parti olduğunu belirten Peşin, milletin geçmişten gelen fikri mücadelesinin günümüze yansıması olduğunu, milletin kaderiyle birleşmiş olan AK Parti'nin temel özellikleridir” dedi.

AK Parti'nin, diğer siyasi partilerde olmayan başlıca temel özelliklere sahip önemli bir siyasi hareket olduğunu vurgulayan Peşin, Gayri milli siyaset odaklarının bu ülkedeki yönetim saltanatına son vermiş yerli ve milli bir siyasi harekettir. Bu siyasi hareket Türkiye'nin iki asırlık büyük ve fikri mücadelesinin bugüne yansımasıdır. AK Parti, sanayide, teknolojide, kültürde ve siyasette milli olmayı temsil ve tercih eder. AK Parti bir bölgenin değil tüm ülkenin partisidir. AK Parti'nin bir özelliği daha var ki diğer partilerde bu özellik yok. AK Parti dünya partisidir, dünya mazlumlarının partisidir" dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim