Ak Parti Niğde Belediyesi aday adaylarından Ahmet Özmen çalışmalarına devam ediyor. Esnaf esnaf gezerek yoğun bir tempo sergileyen Ahmet Özmen Niğde Belediyesine neden aday olduğunu, Belediye Başkanı olursa nasıl bir çalışma sergileyeceğini, halkla olan bağının, Ak Parti Teşkilatıyla olan birlikteliğinin nasıl olacağını değerlendirdi.


Ajans Niğde’yi ziyaret eden Ahmet Özmen’e sorduk , adaylıkla ilgili merak edilenlere cevap aradık.

İşte Ahmet Özmen’in merak edilen konulara verdiği yanıtlar;

1-NİÇİN ADAY OLDUNUZ:  İl Başkanlığı yaptığım süre içerisinde halkımızdan ve parti tabanından gelen talepler vardı , Seçim süreci gelince bu talepler teveccüh ve ısrara dönüştü. Siyasetçi olarak kayıtsız kalamazdım. İl Başkanlığı döneminde sergilediğimiz çalışmalardan memnun kalan halkımızın  Belediye Başkanı olarak aktif hizmete devam etmemiz konusunda yoğun bir talep oldu. Siyasetteki amacımız halka hizmettir. Teşkilatın birçok kademesinde yer almış biri olarak, şimdi de Niğde halkına hizmet edilecek en önemli yerlerden biri olan Belediye Başkanlığı için aday oldum.

2-EN ÖNEMLİ PROJENİZ NEDİR: Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan projelerin hızlandırılıp tamamlanması. Aday olduğumuz takdirde teşkilat ve STK’ larla birlikte akademik ve bilimsel yaklaşımları önemseyip hayata geçireceğimiz projeleri kamu oyu ile paylaşacağız. Belediyecilik anlamında Niğdeyi tol model şehir haline getirmek asıl hedefimiz olacak.

3- AK BELEDİYECİLİK NEDİR: Ak Belediye, uzun tarifler yapılmadan halkın bütün beklentilerine cevap veren  , ön planda tutan,  toplumun her katmanına ulaşabilen,  alt ve üst yapıya, sosyal ve kültürel alanda milli ve manevi değerlerimize hizmet eden,  kendini halkın yerine koyan ve bu düşüncelerle hizmet eden bir belediye demektir. Biz bu anlayışın Niğde’de hakim olması için özverili ve yoğun bir çaba harcayacağız. Niğde’nin gelişimine hizmet etmek bize büyük onur verecektir.

4- TEŞKİLAT NEDİR: Millete hizmet yolunda hiyerarşik yapı içinde planlı ve programlı çalışmalar yapmak üzere bir araya gelen insanlar topluluğudur. Teşkilatla istişare yaparak çalışmalarda başarılı edileceğine kanaatim tamdır. Teşkilatın varlığıda zaten Niğdemizin kalkınması için bu yapıda önemli bir yerde görev almaktadır. Çünkü teşkilat halkla aramızda en önemli köprüdür.

5- MAKAMA NE GİBİ DEĞER KATACAKSINIZ: Makam geçici, asıl sahibi halktır. Taraflı ve tarafsız bu makam Niğdemizindir. Bu doğrultuda halkımızın sorunlarının giderildiği bir makam anlayışını Niğde’de hakim kılmak istiyorum. Bu makamlar işgal edilecek yerler değil, tabiri caizse Kurban Olma yeridir. Zira tüyü bitmemiş yetimin hakkının korunması bu makamla sağlandığından, çok önemli bir makama talip olduğumun farkındayım.

6-NİĞDE İÇİN UZUN VADELİ VİZYONUZ NEDİR?:  İlimizin diğer gelişen iller arasında yer alması için adımlar atarak,  zamanı, bilgiyi ve ekonomiyi verimli kullanıp partimizin 2023 vizyonuna şehrimizi entegre edip takip edilen lokomotif bir kent haline getirmek istiyorum. Bunuda sağlam bir ekiple yapacağımıza inanıyor, Niğde halkının bana olan güvenini boşa çıkartmayacağımı ifade etmek istiyorum.

 








Editör: TE Bilişim