AK Parti İl Başkanı Ahmet ÖZMEN, 31 Mayısta Bor ilçemizde başladığı kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarını kapsayan ziyaretleri esnasında kurumların çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

İl Başkanı Ahmet ÖZMEN başkanlığında ki heyete Bor İlçe Başkanı Yavuz ERGUN, Bor Sorumluları  Adnan YILDIZ, Remzi BAHAR, Kadir Emrah DEMİÇ ve Bor Gençlik Kolları Başkanı  Yunus ÇOBAN eşlik etti. Ahmet OZMEN ve heyeti Bor Kaymakamlığı, Bor Garnizon Komutanlığı, Bor Belediye Başkanlığı, Bor Emniyet Müdürlüğü, Bor Cumhuriyet Savcılığı, Bor Milli Eğitim Müdürlüğü, Bor Tapu Müdürlüğü, Bor Maliyesi, Bor Nüfus Müdürlüğü, Bor Şeker Fabrikası Müdürlüğü, Bor Devlet Hastanesi Baş Hekimliği, Bor Tarım Müdürlüğü, Bor Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü, Bor Esnaf Kefalet Odası, Bor Pancar Kooperatifi, Bor Müftülüğü, Bor Ticaret ve Sanayi Odası, Bor Huzur Evi, Bor Fizik Tedavi Hastanesi Müdürlüğü, Bor Ziraat Odası, Bor Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü, Bor Mal Müdürlüğü, Bor Esnaf Kefalet Odası, Bor'un Sesi Gazetesi ve Yeşil Bor Gazetesini ziyaret ederek programını tamamladı.

 

AK Parti İl Başkanı Ahmet ÖZMEN “Sayın Kaymakamımız Muammer BALCI ve Bor Belediye Başkanımız Sıtkı ERAT'dan  ilçemizin durumu ve yeni projeleri hakkında bilgi aldık. Belediye Başkanımız Sıtkı ERAT'ın “Okçu Suyu Projesi” ile ilgili DSİ Bölge Müdürü ile görüştüğü ve yakın zamanda bir heyet geleceği bilgisini aldık, sürecin takipcisi ve destekçisi olacağımızı bildirdik. Sayın Kaymakamımız Muammer BALCI beyin aktardığı “Ara Eleman Temini” için Meslek Lisesinde açılması düşünülen yeni bölümlerinde destekçisi olacağımızı aktardık. Görüşmelerimiz de Bor'un en  önem verdiği konu olan “Akkaya Barajının Temizlenme” sürecinin hızlandırılması için, Milletvekillerimiz Alparslan KAVAKLIOĞLU ve Ömer SELVİ beylerle birlikte Sayın Bakanımız Veysel EROĞLU'na tekrar ricada bulunduğumuzu, süreci hızlandıran bakanımızın bunun akabinde DSİ teknik ekibini ve Haliç'i temizlenmesinde büyük emeği olan Prof.Dr. Mustafa ÖZTÜRK'ü gönderdiğini, Teknik ekiple beraber tüm incelemelere yerinde katıldığımızı aktardık. Kurum ziyaretlerimiz sırasında almış olduğumuz bilgiler neticesinde de, Bor’un daha ileriye hızlı bir şekilde atılım yapması için çalışan Kurumlarımızın gayretleri bize onur verdi. ” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim