Niğde Alperen Ocakları tarafından “Osman Öztunç ve Mehteran Konseri” düzenlendi. Ünlü Sanatçı Osman Öztunç, sevilen şarkılarını Niğdeliler için seslendirdi.
Niğde 5 Şubat Kapalı Spor Salonu’nda geçtiğimiz Pazar günü saat 18.00’da başlayan ve yaklaşık 5 saat süren konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Niğde İl Başkanı Kemalettin Özen, BBP Niğde Milletvekili adayları Bünyamin Karataş, H.Hüseyin Gezer, H.Ahmet Kılınç, BBP Mersin Milletvekili Adayı Kaptan Kartal, BBP Ankara Milletvekili Adayı Orhan Şahin, Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgür, Türk Ocakları Başkanı Gazi Karabulut ve çok sayıda vatandaşın katıldığı konserde keyif dolu anlar yaşandı.
Ünlü sanatçı Osman Öztunç en sevilen şarkılarını Niğdeli vatandaşlar için seslendirirken, Mehteran takımı ise gönülleri coşturdu.
BBP’DEN ASKERİ ÜCRET PROJESİ
        Konser öncesi bir konuşma yapan BBP Niğde Milletvekili Adayı Bünyamin Karataş konukları selamladıktan sonra “Malumunuz seçim sathı mahalline girmiş bulunmaktayız. Öncelikle yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan diliyorum. Sizlere BBP’nin bir projesinden bahsetmek istiyorum. Askeri ücret projesi. Askeri diyorum çünkü askere alınan gençlerimizi maaş bağlayacağız. Askere alınan gençlerimiz Asgari ücret tutarında maaş alacaklar ve sigortaları yapılacak. Kaynak mı? Kaynak hani siyasi partilere verilen seçim yardımı var ya işte onu kesip kaynak olarak aktaracağız” dedi.  
 
 





Editör: TE Bilişim