Niğde Baro Başkanlığı 2010 yılı olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı Baro Başkanlığı  seçiminde Osman Çimen yeniden başkan seçildi.
Niğde Grant Otelde yapılan Genel Kurulun ilk gününde saygı duruşu ve İstiklal Marşınının okunmasının ardından Baro Başkanı Osman Çimen konuşması, genel raporlar ve denetim raporları ve bütçe oluşturuldu.  
İkinci gün ise sabah saatlerinden itbaren sandık başına giden baro üyeleri sırasıyla Baro başkanının seçilmesi, 6 asil , 6 yedek baro yönetim kurulu üyeliği üçer asil ve yedeklerden oluşan disiplin ve denetim kurullarının seçimi yapıldı.
Daha önce de baro başkanlığı yapan Av. Erkan Şahin ile Osman Çimen baro başkanlığı için yarıştı.
Baroya kayıtlı yaklaşık 96 avukatın 87’si  oy kullandı. 6 oyun geçersiz sayıldığı oylamada  Av. Osman Çimen 46, Erkan Şahin ise 35 oy aldı. En fazla oyu alan Çimen tekrar Niğde Baro  başkanlığına seçildi.
Yeni yönetim kurulu şöyle oluştu, Süleyman Akkaş, Mustafa Durmaz, Ferhat Bakıral, Kemal Çelik, Özgür Hakan Bilgili ve Ali Eroğlu.
Disiplin üyeliğine Şemail Kahraman, Ersin Dokuz, Ahmet Gültekin seçildi.
Denetleme üyeliğine ise Emin Alper Öztürk, Muhammed Bilal Özenç, Önder Güvenç seçildiler. Türkiye Barolar Birliği delege adaylığına Hasan Çankaya ve Kenan Can hak kazandılar.
Seçim sonrası tekrar Niğde Baro Başkanlığına seçilen Av. Osman Çimen herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim