Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinin hemen ardından memleketi Niğde’ye giden AK Parti Milletvekili Ömer Selvi, köy ve beldeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.


   Köy ziyaretleri kapsamında Altunhisar İlçesine bağlı Uluören ve Akçaören Köylerini gezen Selvi,  köylünün istek ve şikayetlerini dinleyerek, not aldı, çözüm noktasında görüş alışverişinde bulundu. AK Parti iktidarından memnun olduklarını belirten köylüler ise Selvi’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.

  Köylerdeki incelemelerin ardından Ulukışla ve Çömlekçi beldelerine geçen Selvi, ziyaretler sonrasında yaptığı değerlendirmede Milletvekili olarak her zaman halkla iç içe olduğunu kaydetti. Ziyaretleri sırasında eksiklikleri yerinde görme fırsatı bulduklarını ve imkanlar dahilinde gerçekleştirmeye çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

   Yoğun bir yasama dönemi geçirdiklerini ifade eden Selvi, “halkımızın değişen hizmet ihtiyaçlarını karşılayabilmek için birçok önemli yasal düzenleme gerçekleştirdik. Bu yasaları halkımıza anlatmak ve bundan sonra neler yapabiliriz bunu değerlendirmek için aranızdayım” dedi.



Editör: TE Bilişim