Niğde  Milletvekili Ömer Fethi Gürer Altunhisar ve Yeşilyurt’ta vatandaşlarla buluştu. Sorunlarını dinledi, yaptıkları çalışmaları anlattı.

Altunhisar CHP İlçe Başkanı Mehmet Ünsal ile  Altunhisar ve Yeşilyurt’ta görüşmelerde bulunan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer,  Niğde’nin IPARD Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Projesi kapsamı dışında kalmasıyla çiftçilerin önemli bir destekten mahrum bırakıldığını belirtti. Esnaflara verilen krediden de borçsuz esnafın yararlandığına dikkat çekti. 

Milletvekili Gürer,“Niğde’de kaç borçsuz esnafımız var? Herkes geçim derdinde. Yapılacak düzenleme sorunlara çözüm getirmeli” dedi. Çiftçi, köylü,esnaf  sorunları ve bu konuda yaptığı çalışmaları anlatan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Altunhisar İlçesi’nde Keçikalesi, Ulukışla Avören, Akçaören, Uluören, Çömlekçi, Yeşilyurt tarihi dokusu ile ilgili de verdiği yazılı soru önergelerini anlattı. “Niğde’nin gelişmesi ve kalkınması için her alanda çalışacağız. Niğde’mizde her sorunun çözümü içinde gayret göstereceğiz.Muhalefet olarak bize düşen,  iletilen ya da bildiğimiz gördüğümüz sorunların çözümü için çalışmak “dedi.

 

Editör: TE Bilişim