Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Hasan Karakaya’nın Kent Ormanı işletmecisi Kadir Tuğrul hakkındaki iddiaları mahkemelik oldu.
Yeni Akit gazetesi yazarlarından, Hasan Karakaya’nın Niğde seçimleri ile ilgili köşe yazısında bahsettiği Niğde-Bor yolu üzerinde bulunan Niğde Kent Ormanı işletmesi Kadir Tuğrul konu ilgili bir basın açıklaması yaptı. Tuğrul Yeni Akit gazetesi yazarı Hasan Karakaya hakkında kendisi ile ilgili iddiaları için dava açtığını belirtti.
Kent Orman tesisleri işletmecisi Kadir Tuğrul basın  açıklamasında şu görüşlere yer verdi. “ Niğde halkının bildiği üzere Niğde Atatürk kent ormanı bundan 7 yıl önce Niğde eski milletvekili Erdoğan Özegen’in vekilliği döneminde tarafınca düzenlenmiş bir kuruma işletmesi verilmişti lakin kurum tarafından tam anlamıyla işletilememiş ve madde bağımlılarının mekanı haline gelmişti. Yaklaşık iki yıl sonra ise buranın işletmesi ihale usulü ile bana verildi. Bizim işletmemiz süresince kent ormanı sınırları içerisinde hiçbir şekilde olay olmamış ailelerin gönüllerince piknik yapabildikleri temiz ve nezih bir işletme halini almıştır.
İşletmemiz bu denli temiz ve nezih bir halde iken Yeni Akit gazetesi ve yazarı Hasan Karakaya’nın ileri sürdüğü açıklamalarının hiçbiri gerçeklerle bağdaşmamaktadır. Ben doğrudan kişilik haklarına saldırı ve aşağılayıcı ithamların asılsız bir iddia olduğunu tek tek ispatlamak için yasal hakkımı kullanarak Yeni Akit gazetesi ve yazarı Hasan Karakaya aleyhine maddi ve manevi davamı açmış bulunuyorum “ dedi



HERŞEY AKİT YAZARI HASAN KARAKAYA'NIN KÖŞE YAZISI İLE BAŞLADI...


KONU İLE İLGİLİ ŞERİFE TÜRKEŞ'İN (Niğdelinin burnu koku almaz mı?) MAKALESİ...


AK PARTİ YÖNETİMİNİN VE MUHTARLARIN DESTEK ZİYARETLERİ...


AK PARTİ KADIN VE GENÇLİK KOLLARI DESTEK ZİYARETLERİ ...


Selim Gökel yine yazmıştı ama...
Niğde Yerel Yönetimlerinin durumunu 14 Aralık 2010 tarihinde Borhaber.net yöneticisi Selim GÖKEL yazmıştı... TIKLAYIN



Editör: TE Bilişim