Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Gül’ün ziyaretini fırsata çevirecek.


Bilindiği gibi Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül görev süresinde tüm illeri kapsayan ziyaretler gerçekleştiriyor. Önceki hafta Düzce ve Bolu’da ziyaretler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Gül, 19 ve 20 Ocak tarihlerinde Aksaray ve Niğde’de olacak.

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, 20 Ocak Cuma günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Niğde ziyaretleri ile ilgili bir açıklama yaptılar. Ziyaret vesilesiyle kendisine Niğde’nin önceliklerini ileteceklerini belirten vekiller, vatandaşları Cumhurbaşkanımızın halkla buluşmasına davet ettiler.

Niğde’nin öncelikleri iletilecek

Alpaslan Kavaklıoğlu yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Niğde’ye gelerek tüm gününü Niğde’de geçirecek olmasından mutluluk duyduklarını ifade ederek kendisinin ziyaretlerde bulunarak ilimizin sorunlarını dinleyecek olmasının önemine işaret ettiler. Uzun yıllar sonra gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ziyaretinde ilimizin sorunları ve gelişmesi için yapılacaklar konusunda Sayın Gül’e bilgi vereceklerini ve destek isteyeceklerini söyledi. Ömer Selvi ise Cumhurbaşkanlığı döneminde milyonların sevgisini kazanan ve her kesimin takdirine mazhar olan Abdullah Gül’ün il il tüm Türkiye’yi gezerek halkla buluşmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek Niğde’de de kendisini coşkuyla karşılayacaklarını belirtti.

Vatandaşlara davet

Ayrıca Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, tüm vatandaşları Cumhurbaşkanımızın halka buluşmasına katkı sağlamaya davet ettiler. Cumhurbaşkanı Gül’ün Niğde Valiliği’ni ziyaretiyle başlayan programların Belediye, Garnizon Komutanlığı, Niğde kalesi, Gümüşler, OSB, Niğde Üniversite ziyaretiyle sürmesi bekleniyor.

 

Editör: TE Bilişim