Sabah saatlerinde oylarını kullanmak için gelen vatandaşlar, demokrasi adına mutlu olduklarını ifade etti.
Niğde ve Çevresinde yaklaşık üç aydır süren seçim çalışmaları gayet centilmence ve sorunsuz şekilde tamamlanarak seçim gününe gelindi.
Seçimlerin Niğde genelinde sakin geçtiği ve Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre her hangi bir olayın olmadığı belirtildi.
Türkiye Cumhuriyeti 24. dönem milletvekili seçimi için oy verme işlemi doğu illerinin ardından batı illerinde de başladı. 49 ilde, seçmenler saat 08.00'den itibaren sandık başına gitmeye başladı. Bu illerde oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek. Niğde’de oy verme işlemi saat : 17:00’da sona erecek.
Niğde ve Çevresi Seçim Sonuçları en hızlı şekilde BORHABER.NET sitemizde yer alacak. Sitemizin en üst bölümü ve sağındaki linklere tıklayarak Türkiye geneli ve Niğde , Bor , Altunhisar , Çamardı , Çiftlik , Ulukışla ilçelerinin sonuçlarını takip edebilirsiniz.

Niğdeliler oylarını kullanmak için sabah saatlerinde okullara akın etti. Genel seçim olduğu ve tek oy kullanıldığı için sandık başlarında yoğunluk olmadı. Vatandaşlar çabukça oylarını kullanarak evlerinin yolunu tuttular.  Oylarını kullandıkları için mutlu olduklarını belirttirken. Seçimin ülke adına hayırlı olması dileğinde bulunan vatandaşlar, demokrasi adına mutlu olduklarını ifade ettiler.
İlk defa şeffaf seçim sandığı ve otomatik evet mührü kullanıldı.

T.C Kimlik numaralarını ibraz eden vatandaşlar oy pusulasını yeni mühürle birlikte alarak kabine girdi. Kabinde tercihini oy pusulasına yansıtan vatandaşlar, daha sonra sarı zarfa koydukları pusulaları sandıklara attı. Oy kullandığına dair imza atan vatandaş, seçmen olarak görevini yapmış oldu.


Editör: TE Bilişim