Niğde Türk Ocağı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Turgay Düğen ve Niğde Türk Ocağı Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Mehmet Ekiz, Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Şahin, Dr. Öğretim Üyesi Emin Salihi, Hilal Budak ve Cemal Sevim’den oluşan Niğde Türk Ocağı yönetimi, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Niğde Türk Ocağı’nın yeni başkanı ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Türk Ocağı’nın etkinliklerini yakından takip ettiğini, önemli ve ilginç konulardaki faaliyetlerini takdirle karşıladığını ve ufuk açıcı mahiyette olduğunu da söylediği bu faaliyetlerin Niğde ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Niğde Türk Ocağı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Turgay Düğen ise ziyarette, Türk Ocağının mevcuttaki ve yapılması planlan gelecek faaliyetlerinden, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a detaylı bilgiler verdi. Dr. Öğretim Üyesi Turgay Düğen ayrıca nazik karşılamaları için Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Hamdi Doğan Bor Caddesine Çıkarma Yaptı Hamdi Doğan Bor Caddesine Çıkarma Yaptı

Editör: TE Bilişim