Yüksek Seçim Kurulunca Erken Seçim kararı ve takvimi açıklandıktan sonra  milletvekilliği aday adaylığı süreci başladı. Niğde Ak Parti'den ilk aday adaylığını Ahmet Özmen yaptı.


1 Kasım Genel Seçimleri için Niğde'den ilk aday adaylığını açıklayan isim Ak Parti İl eski Başkanı Ahmet Özmen oldu. 


Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir'e aday adaylığı başvurusunu yapan Ahmet Özmen ; Bugün itibari ile Ak Parti Niğde İl Başkanlığımıza 26. Dönem Milletvekilli aday adaylığı için müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Teşkilatımıza, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 


Ahmet ÖZMEN başvurudan sonra şu açıklamlarda bulundu ;

01.05.1973 yılında Niğde İli Çamardı ilçesi Burç kasabasında doğdum.İlk ve Orta Öğrenimimi Burç Köyünde, Lise Öğrenimimi Niğde Ticaret Lisesinde tamamlayıp, 1996 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldum.2000 yılından itibaren SM.MALİ MÜŞAVİR olarak 2014 yılından itibaren de BAĞIMSIZ DENETÇİ olarak Niğde Merkezdeki kendi işyerimde halen mesleğimi icra etmekteyim.Evli ve 3 çocuk Babasıyım

2009 tarihinde yapılan İl Kongresindeİl Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildim. Yapılan görev bölümünde İl Mali ve İdari İşler Başkanlığına getirildim.

24. Dönem Milletvekili Aday Adayı oldum.Teşkilatımızla birlikte adaylarımızın en iyi neticeye ulaşmaları için gece gündüz çalıştık

29 Nisan 2012 tarihinde yapılan 4.Olağan Kongredeİl Başkanlığına seçildim. Teşkilat çalışmalarından dolayı Kurucu liderimizSayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Ekim 2012 tarihinde plaketle ödüllendirildim. 22 Ağustos 2013 tarihinde İl Başkanlığından istifa ettim. İstifadan sonra hiç ara vermeden siyasi çalışmalarıma devam ettim.

2014 Yerel Seçimlerinde Niğde Belediye Başkan Aday Adayı oldum.Yerel seçimlerde ferdi olarak; İl merkezimizden, Bütün ilçelerimize, bütün kasabalarımıza kadar gece gündüz demeden çalıştım. Aynı zamanda

Teşkilatımızın da yapmış olduğu programlara katıldım.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde de aynı Yerel seçimlerde olduğu gibi hem ferdi olarak hem de teşkilatımızın çalışmalarına katılarak katkıda bulundum.

25.Dönem Milletvekilli Aday Adayı oldum.Teşkilatımızla birlikte adaylarımızın en iyi neticeye ulaşmaları için çalıştık.



Siyasete verdiğim yıllar ve İl Başkanlığı yaptığım dönemin bana vermiş olduğu bilgi ve tecrübeye dayanarak; İlimizin sorunlarını bildiğim gibi, çözümlerinin nerede olduğunu, nasıl çözüleceğini ulaşılması gereken mercileri biliyorum. Bu sorunları girişimci ruhuma güvenerek çözeceğime inanıyorum.

Partimizin Yeni Türkiye yolundaki kararlı ilerleyişinin yanında yer alarak Niğde’mizin de bu ilerleyişten gereken payı alması ve Partimizin yoğun çalışma temposuna güç vermek için milletvekili Aday Adayı oldum.


Editör: TE Bilişim