MHP Niğde Teşkilatında hareketli günler yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta gelen Genel Başkan Yardımcısı MKY Üyesi  ve bir Milletvekilinden sonra bugün de teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin Niğde'deydi. 


Haber: Selim GÖKEL



Geçtiğimiz hafta MHP Genel Başkan Yardımcısı ve eski Ticaret ve Sanayi Bakanı İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ankara Milletvekili Prof.Dr. Öcan Yeniçeri, MKY Üyesi Turan Yaldır Niğde'yi ziyaret etmişler ve gün boyu çeşitli faaliyetlerde bulunmuşlardı. 


Bu gün de MHP'nin Teşkilatlardan sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin Niğde'ye geldi. 


MHP Niğde İl Başkanlığında İl Başkanlığı Yönetimi ve Merkez İlçe Başkanlığı yönetimi ile bir araya gelen Çetin'in yapılan toplantıya  basın  ve yönetim harici partililer alınmadı. Parti içi konuların görüşüldüğü, çeşitli tavsiye ve kararlar alınan  toplantıda, Belediye Başkan Adaylığının konuşulduğu, adayın belirli olduğu  ve kısa zaman sonra da kamuoyuna açıklanacağı bilgisi edinildi. 



Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından, Ülkü Ocakları Niğde Şube Başkanı Yunus Kızıl ile de görüşen Çetin Niğde'den ayrıldı. Çetin kısa ve sessiz sedasız Niğde  ziyaretinin ardından Mersin iline gitti. 








Editör: TE Bilişim