Ak Parti Niğde Milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen ve Yaşar Ataç   seçim stardını  çoşkulu karşılama ile verdi.

Haber-Video: Selim GÖKEL

FOTOĞRAFLAR SAYFANIN ALTINDA

Bor İlçesi  Ankara yolu üzerinde çok soğuk havaya rağmen  coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan adaylar burada çiçeklerle karşılandı, kurbanlar kesildi.   Ak Parti Niğde Milletvekili adaylarını karşılama töreninde  İl, İlçe, Belde belediye başkanları, il, ilçe ve belde Ak Parti Yöneticileri, gençlik ve kadın kolları temsilcileri ve üyeleri, eski yeni siyasetçiler ve heyecanlı bir vatandaş topluluğu vardı.

Bor İlçe girişindeki karşılama töreninin ardından Niğde İl Başkanlına geçildi. Parti binası önünde kalabalık bir partiliye otobüs üzerinden hitap edildi.

AK PARTİ 3 -0 ‘A ODAKLANMIŞ

Ak Parti’de bütün konuşmalar , sloganlar ve pankartlar 3-0 üzerineydi.  Mikrofonu alan herkes 3-0 üzerine konuşmalar yaptı.

Niğde’de bugün adeta zemheri soğuğu yaşandı. Bu soğuğa rağmen partililer aday adaylarını yalnız bırakmadı. Soğuk gerekçesi ile parti binasında yapılan konuşmalar kısa tutuldu.

 

ÖZDEMİR; NİĞDE TARİH YAZACAK

 

Ak Parti İl  Başkanlığı  önündeki programda otobüs üzerinde ilk konuşmayı İl Başkanı Emrah Özdemir yaptı. Emrah Özdemir yaptığı kısa konuşmasında; Siz istediniz adaylarımız geldi sizlerle buluşuyor. Ak Parti  ailesinin bir üyesi olmak çok büyük gurur veriyor. Bugün bir kez daha onur duyduk. 30 Mart’daki zaferimizi inşallah Niğde’de bir kez daha tekrarlayacağız. Niğde’de tarih yazmaya devam edeceğiz. 3 - 0  ile tarih yazacağız, 3 – 0 tarihi yazacağız”dedi.

 

AKDOĞAN; NİĞDE’NİN MAKUS TALİHİNİ YIKACAĞIZ

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise yaptığı konuşmada;  Soğuk bir günde milletvekili adaylarımızı bağrınıza bastınız. Bizler sizlerin gücünüzden dolayı buradayız. Şimdi istediğiniz oldu mu? inşallah oldu. Niğde’nin sesine, halkımızın sesine, sizlerin sesine Genel Merkezimiz kulak verdi. 28 tane birbirinden değerli, pırlanta adaylarımızın içinden yine pırlanta gibi 3 tanesini sizlerin arasına seçerek gönderdi. Şimdi bizlere düşen görev inşallah 3 – 0’ı Niğdemizi temsil ettirmek üzere Ankara’ya göndermek. Bizlerin boynunun borcu Niğde’de en iyi neticeyi alarak . Niğde’yi Ankara’da TBMM’de  temsil ettireceğiz. Bakın Alpaslan Kavaklıoğlu değerli abimiz ve Erdoğan Özegen değerli kardeşimiz  de ikinci dönem milletvekilliğine dönüyor. Yaşar Ataç kardeşimiz de  il başkanlığı ve teşkilatın her kademesinde görev yapmış kardeşimiz ve onlarında ustalık dönemi başlıyor. O bakımdan bu seçim Niğdemiz için çok önemli bu şuur içinde hep beraber çalışacağız. Birlik ve beraberliğimizi daha yüksek seviyeye çıkaracağız. Bu çatı altında herkese yer var, tüm Niğdeli kardeşlerimizin gönlümüze sığacak kadar gönlümüz geniş”dedi.

YAŞAR ATAÇ; BİZİM İŞİMİZ GÖNÜL

Ak Parti Niğde 3. Sıra Milletvekili adayı  Yaşar Ataç kürsüye çıktı;  Yaşar Ataç selamlama ve teşekkür konuşmasının ardından; Sizlerin coşkusunda, sizlerin  gözünde, 8 Haziran sabahını görüyorum.  8 Haziran sabahı 3’de 3 hedef 2023’ü kutlayacağız inşallah.  Arkadaşlar biz var, biz gelmedik kalmaya, bizim işimiz sevgi, bizim işimiz kardeşlik, bizim işimiz gönül… biz gönüllere giremeye geldik”dedi.

 

ÖZEGEN; NİĞDE KARARINI VERMİŞ…

Ak Parti Niğde 2. Sıra Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen ise hatipliğini yine konuşturdu. Erdoğan Özegen veciz sözleri ile kalabalığı coşturdu. Erdoğan Özegen; Bugün yeni bir doğum günü arifesinde bizleri yalnız bırakmadınız. Hoş geldiniz şeref verdiniz. Evet… yeni bir gün doğdu diyorum. 14 Ağustos 2001 tarihinde doğan güneş şimdi yeniden Selçuklunun başkenti, Konya’dan,  Anadolu topraklarından yeniden tazelenerek, Niğde Sancağından doğuyor. Anadolu’nun bağrından Yeni Büyük Türkiye’nin ışığını yakmaya hazır mısınız? Zaten Niğde,  bu Ak Harekete , erdemliler hareketine çıktığı günden beri gönlünü açtı, yüreğini açtı biz sizlere minnettarız. 2002’de bu partiye verdiğiniz güç, partimiz Türkiye’de yüzde 34 almış iken, Niğde Türkiye ortalamasının üzerinde yüzde 45 oy verdi. Zaten hep Türkiye ortalamasının üzerinde oy verdi. Daha sonra yapılan bütün seçimlerde hep Türkiye ortalamasının üzerinde oy verdiniz. En son biliyorsunuz 2011 seçimlerinde üçüncü sırada olan bir kardeşiniz olarak yüzde 55 oy verdiniz. Cumhurbaşkanımızı seçerken yüzde 60’ın üzerinde oy verdiniz. Cumhurbaşkanlığında verdiğiniz desteği burada beraber bir ahidleşelim istiyorum. Niğde’de Ak Parti 185 bin oyun 140 binini en az alacak demektir. Biz tüm oylara talibiz. Niğde merkez de ve  bütün ilçelerinde Ak Partili belediyelerle bu işi  taçlandırdılar. Şimdi 3 – 0  ile Niğde Tıp Fakültesini, Niğde Hızlı Trenini,  Niğde Ecemiş projesini, Niğde Havaalanını, Otoyolun devamını hep birlikte yapmaya hazır mıyız? Niğde kararını vermiş. Allah’ın izniyle artık Anadolu’nun ortasında makus talihini yıkararak. Anadolu’nun yıldız şehri olacak. 7 Haziran’da yakacağınız ışık Niğde’yi Anadolu’nun parlayan yıldızı, marka şehri yapacaktır.  Ben hemşerilerimize güveniyorum. Siyaset gelip geçer, ama yapılan hizmetler bakidir. Biz bu şehirde yaşayan hemşerilerimizin hizmetin en iyisine layık olduğuna inanıyoruz. Bunu da birlikte yapacağız. Niğde artık top yekün beraberliği 7 Haziran’da pekiştirecektir. Ben buna inanıyorum”dedi.

KAVAKLIOĞLU; ÇALIŞACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ, ÇALIŞACAĞIZ…

Ak Parti Niğde Milletvekilliği 1. Sıra adayı  Alpaslan Kavaklıoğlu ise yaptığı konuşmada;  Bugün Niğde’de çok özel bir gün, Niğde’de Allah’ın izniyle yeni bir sayfa açıyoruz. Bu seçim Türkiye için çok önemli. Bu seçimden sonra Yeni Türkiye’yi kuracağız. Çocuklarımızın geleceği için, Türkiye’nin geleceği için bunu yapacağız. Ama bizim üzerimize düşen bir göre var. Şeytanın bacağını kırıp 3 – 0 yapacağız. Buradan üç arkadaşımızın milletvekili olarak gitmesi çok önemli, bu hem Niğde için hem de Türkiye için çok önemli. Bunun iki şartı var. Birincisi birlik ve beraberlik, bu sağlam. İkincisi ise çalışmak. Çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız”dedi.

 

http://www.borhaber.net/siyaset/nigde-de-yillar-sonra-yine-3-0-sesleri-h16373.html

Posted by Bor Haber on 11 Nisan 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim