Alt yapıdan üst yapıya birçok alanda hizmetlerine devam eden Niğde Belediyesi gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşilburç yolunda tamamlanan asfaltlama çalışmalarını Adana Caddesi ve Süleyman Fethi Caddesinde sürdüren Niğde Belediyesi, kendi araç ve ekipleriyle de şehir genelinde asfalt yapımına devam ediyor.

Yeni alınan asfalt makinesiyle sürdürülen çalışmalar kapsamında, Aşağı Kayabaşı Mahallesi Zemerdin sokak asfaltlandı. Yapılan çalışmalar kapsamında sokağın alt yapısı tamamlanarak bordür ve kilitli parke taşı döşenerek yaya kaldırımları oluşturuldu. Alt yapısı tamamlanan sokağın asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiren Belediye, her alanda hizmet vermeye tüm hızıyla devam ediyor.

Asfaltlama çalışmalarının yanı sıra, yeni oyun gruplarının montajı yeni park alanlarının yapımı, ağaç dikim çalışmaları, kanalizasyon, yağmur suyu, ve içme suyu hattı yapımları, Sosyal Tesis yapımları, kapalı pazar alanı yapımı,  bordür, kilitli parke yapımları da devam ediyor.

Hizmetleri tek tek yerinde inceleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çalışmaların son hızıyla devam ettiğini belirtti.

Zemerdin sokakta yapılan asfaltlama çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Akdoğan; “Alt yapısını tamamladığımız bütün cadde ve sokaklarımız asfaltlanıyor. Niğde’mizin dört bir yanındaki çalışmamız son hızıyla devam ediyor. Kilitli parke bordür park bahçe çalışmalarımız devam ediyor. 15 takım kondisyon ve fitnıs  aletleri alarak park ve bahçelerimize montajını yapıyoruz. Yeni yaptığımız park alanlarını yeni sağlıklı ve modern çocuk oyun gruplarının montajını gerçekleştiriyoruz” dedi.


Editör: TE Bilişim