Meclisin tatil olmasıyla birlikte AK Parti’de yaz mesaisi başladı. Yoğun yasama faaliyetlerinin yanı sıra Niğde’ye yönelik yatırımlar konusunda verimli bir dönem sürdüren Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Meclisin tatil olduğu dönemde başladıkları ilçe ilçe mahalle mahalle köy köy vatandaşlarla buluşmalarıyla sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam edecekler.


Meclisin tatil olmasıyla birlikte
 
seçim bölgesinde teşkilatlarla birlikte ilçeleri köyleri ziyaret edip, vatandaşların ayağına gideceklerini ifade eden Kavaklıoğlu, “Niğde’miz için yürüttüğümüz çalışmaları, yeni yatırımları, hizmetleri ve meclisteki yasama faaliyetlerimizi vatandaşlarımıza anlatacağız. İlçe ilçe mahalle mahalle köy köy ziyaret edip çalmadık kapı bırakmayacağız. Vatandaşımızın derdini, problemlerini dinleyeceğiz, çözümünü üreteceğiz. AK Parti olarak sürekli vatandaşımız ile iç içe, iyi günde kötü günde beraberiz” dedi.

Kavaklıoğlu’nun Bor Sanayi ziyareti

AK Partili Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nun ilk ziyaretlerinden birini önceki gün Bor Sanayine gerçekleştirdi. Bor Sanayinin yönetim kurulu toplantısına katılarak sorunlarını dinleyen Kavaklıoğlu sanayi esnafının istekleri konusunda bazı anında girişimlerde bulundu. Sanayi yönetimi toplantılarına katılarak sorunlarına duyarlı yaklaşım sergileyen Milletvekili Kavaklıoğlu ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’a teşekkür ettiler. Hemen ardından yine Bor Sanayinde ferforje üretimi yapan Yüksel Ferforje tesislerini gezerek üretim hakkında bilgi aldı. Niğde’de başarılı sanayi tesislerinin artmasından memnuniyet duyduklarını belirten Kavaklıoğlu, Yüksek Ferforje’nin ihracat yapabilen bir konumda olduğunu, kendilerinin de üreticilerin, sanayicilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Bor Sanayi ziyaretinde Kavaklıoğlu’na Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve AK Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun eşlik etti. 


Editör: TE Bilişim