Geçtiğimiz günlerde Ankara ODTÜ’de ülkemizin yüksek çözünürlüklü yerli imkanlarla yapılan keşif uydusu Göktürk-2 Çin'deki uzay üssünden fırlatılmasının ardından ODTÜ’de çıkan olaylara karşı Niğde Ak Parti Gençlik Kollarından kınama geldi.

 

Geçtiğimiz günlerde Başbakanımızında katıldığı Göktürk-2’nin fırlatılma  töreninde ODTÜ’de çıkan olaylarla ilgili Niğde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre KESEK yaptığı açıklamada, çıkan olayları Ak Parti Gençlik Kolları olarak kınadığını söyledi.

 

Başkan KESEK , “Üniversitelerin asıl ve esas görevi bilgi üreterek Türkiye’nin hizmetinde olmaktır. Ülkenin gelişmesine katkı sağlamaktır. Çünkü üniversite demek, ilmi donanım sahibi kişiler yetiştirmektir. Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi, üniversite eğitiminden geçtikten sonra ülkenin kalkınmasına katılan beyinlerin değeri ve sayısı ile ölçülebilir. Niğde Ak Parti Gençlik Kollarının yapmış aldığı toplantıda şu bilgileri kamuoyumuza duyurulmasını faydalı görmüştür. Bilim, teknoloji ve çağdaş uygarlık yarışında gurur vesilemiz olan Türkiye’nin ilk milli yer Gözlem Uydusu’nun uzaya fırlatılması töreninde meydana gelen müessbip olayları barış ortamı, sağduyu ve milli idareye karşı bir tehdit olarak gördüğümüz ve kınadığımızı Niğde Ak Parti Gençlik Kolları olarak kamuoyuna ilan ediyoruz” dedi.


Editör: TE Bilişim